Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: wszystkim, dzieje sie tu co?!
  • Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzieje Karol. Wisła przegrała i jedni piją ze smutku ale są i tacy co się opijają ze szczęścia :drunk:
Opublikowano

SIema dzieki za spota :) Panowie padła propozycja zeby sie przejechac na Tor pod Czestochowe :naughty: Moze bysmy pojechali w jakis ładny dzien :gwizdanie:

Opublikowano

SIema dzieki za spota :) Panowie padła propozycja zeby sie przejechac na Tor pod Czestochowe :naughty: Moze bysmy pojechali w jakis ładny dzien :gwizdanie:

rowniez dzieki :) dajcie znac kiedy sie wybieracie, pojade popatrzyc :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie padła propozycja zeby sie przejechac na Tor pod Czestochowe :naughty: Moze bysmy pojechali w jakis ładny dzien :gwizdanie:

:good:

Opublikowano

Panowie padła propozycja zeby sie przejechac na Tor pod Czestochowe :naughty: Moze bysmy pojechali w jakis ładny dzien :gwizdanie:

:good:

:good: byle szybko póki jestem na letnich :evil:
Opublikowano

dzieje Karol. Wisła przegrała i jedni piją ze smutku ale są i tacy co się opijają ze szczęścia :drunk:

no to zdrowie jednych i drugich

Opublikowano

złota77 oglądanie sie za innymi a dzwonienie to chyba różnica :gwizdanie:

dodajmy ze dzwoniłem raz

Opublikowano

No to dawac jakies propozycje,terminy a nasz kolega JarekS4 zacznie działac :)

Opublikowano

to moze założyc osobny wątek :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie looknalby mi ktos w etce jakie oznaczenie maja zarowki dzienne LED w a8 i ew. ile kosztuja

Opublikowano

witam panowie

dzięki za spota

Opublikowano

Panowie ktos moze polecić jakąś starszą gierke na PC co by mi ruszyła nie wiem moze cos w stylu Queke 3, UT lub DOOM....jakas strzelanka dobra? z góry dziękuje

Opublikowano

sieciowa?

mozesz probowac RTCW, CoD, MoH itp lub nakladki sieciowe-urban terror(Q3), counter strike (UT)

Opublikowano

Panowie ktos moze polecić jakąś starszą gierke na PC co by mi ruszyła nie wiem moze cos w stylu Queke 3, UT lub DOOM....jakas strzelanka dobra? z góry dziękuje

WOLFENSTEIN :polew:

Opublikowano

wolfenstein chyba troche za stary :polew: ale dzieki Kerczi za pomysł :decayed:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 00:47_________________________________________________

sieciowa?

mozesz probowac RTCW, CoD, MoH itp lub nakladki sieciowe-urban terror(Q3), counter strike (UT)

thx :good:

Opublikowano

wolfenstein chyba troche za stary :polew: ale dzieki Kerczi za pomysł :decayed:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 00:47_________________________________________________

sieciowa?

thx :good:

a powaznie mowiac to jest chyba juz jakis duzzzo nowszy[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 00:50_________________________________________________

i to wyglada na calkiem calkiem