zieluch Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Boseron za 2tys kupisz juz coś naprawdę dobrego np. http://www.allegro.pl/item839168666_promocja_laptop_asus_k50ij_t6600_4gb_500gb_led.html Asusa polecam chociaż ostatnio jakość jest nieco gorsza niż kiedyś. Jeśli chodzi o acera to odwrotnie kiedyś był słabszy teraz jest nieco lepszy. Zostaje jeszcze IBM może nieco design nie najnowocześniejszy ale jakość chyba najlepsza.
boseron Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Boseron za 2tys kupisz juz coś naprawdę dobrego np. http://www.allegro.pl/item839168666_promocja_laptop_asus_k50ij_t6600_4gb_500gb_led.html Asusa polecam chociaż ostatnio jakość jest nieco gorsza niż kiedyś. Jeśli chodzi o acera to odwrotnie kiedyś był słabszy teraz jest nieco lepszy. Zostaje jeszcze IBM może nieco design nie najnowocześniejszy ale jakość chyba najlepsza. podoba mi sie
zieluch Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Boseron za 2tys kupisz juz coś naprawdę dobrego np. http://www.allegro.pl/item839168666_promocja_laptop_asus_k50ij_t6600_4gb_500gb_led.html Asusa polecam chociaż ostatnio jakość jest nieco gorsza niż kiedyś. Jeśli chodzi o acera to odwrotnie kiedyś był słabszy teraz jest nieco lepszy. Zostaje jeszcze IBM może nieco design nie najnowocześniejszy ale jakość chyba najlepsza. podoba mi sie :naughty:
boseron Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 czy ktos z Was wie z jakiej stronki ściągnąć garmina na N95 8GB z opisem instalacji bo nie moge znaleźć....
irko Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 nie wiesz, ze instalowanie nielegalnych kopii jest zabronione? na torkach poszukaj, na stronach marne szanse
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Cuber , znalazłem filmik z Twoim starym Golfem
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 ale to Dwójka , a Ja miałem Trójke
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Cuber , znalazłem filmik z Twoim starym Golfem poszukaj jeszcze ze starymi Aczwórkami
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 ale to Dwójka , a Ja miałem Trójke no to wtopa
siemian Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Cuber , znalazłem filmik z Twoim starym Golfem Przecież to wesołe miasteczko przyjechało do Knurowa...
PABLO Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Boseron za 2tys kupisz juz coś naprawdę dobrego np. http://www.allegro.pl/item839168666_promocja_laptop_asus_k50ij_t6600_4gb_500gb_led.html Asusa polecam chociaż ostatnio jakość jest nieco gorsza niż kiedyś. Jeśli chodzi o acera to odwrotnie kiedyś był słabszy teraz jest nieco lepszy. Zostaje jeszcze IBM może nieco design nie najnowocześniejszy ale jakość chyba najlepsza. podoba mi sie Boseron jak Ci się nie spieszy to poczekaj na największą wyprzedaż w styczniu w MM na pewno będzie kilka za***istych ofert z laptopami [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 17:25_________________________________________________Dobra chłopaki to ja uciekam na 2 tygodnie z forum bo idzie w ruch PS3 + SONY KDL-37W5720 + kilkanaście gier i filmów Blue Ray :decayed:
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 Dobra chłopaki to ja uciekam na 2 tygodnie z forum bo idzie w ruch PS3 + SONY KDL-37W5720 + kilkanaście gier i filmów Blue Ray to strzałka
irko Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 kilkanascie gier to 2 miechy na bide a nie 2 tygodnie
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 SONY KDL-37W5720 dopatrzysz coś na tym monitorku :naughty: [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 18:24_________________________________________________ kilkanascie gier to 2 miechy na bide a nie 2 tygodnie grał byś tak długo w tetrisa czy snake'a
Tukan Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zastanawiam sie co zrobic z moimi dekorami(drewno) odrazu mowie spalic odpada A gdyby je malnol na czarno :gwizdanie: Bo carbonu brak albo cena kosmos.Albo moze okleina ala carbon firmy 3M
siemian Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Boseron za 2tys kupisz juz coś naprawdę dobrego np. http://www.allegro.pl/item839168666_promocja_laptop_asus_k50ij_t6600_4gb_500gb_led.html Asusa polecam chociaż ostatnio jakość jest nieco gorsza niż kiedyś. Jeśli chodzi o acera to odwrotnie kiedyś był słabszy teraz jest nieco lepszy. Zostaje jeszcze IBM może nieco design nie najnowocześniejszy ale jakość chyba najlepsza. podoba mi sie Boseron jak Ci się nie spieszy to poczekaj na największą wyprzedaż w styczniu w MM na pewno będzie kilka za***istych ofert z laptopami [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 17:25_________________________________________________Dobra chłopaki to ja uciekam na 2 tygodnie z forum bo idzie w ruch PS3 + SONY KDL-37W5720 + kilkanaście gier i filmów Blue Ray :decayed: Szczerze mówiąc, wątpie żeby w MM było coś w bardzo dobrej cenie... :gwizdanie: :gwizdanie: Jeszcze nigdy nei było tak żebym nie znalazł gdzieś korzystniejszej oferty cenowo.
sokolnh Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zastanawiam sie co zrobic z moimi dekorami(drewno) odrazu mowie spalic odpada A gdyby je malnol na czarno :gwizdanie: Bo carbonu brak albo cena kosmos.Albo moze okleina ala carbon firmy 3M pomaluj na czerń fortepianową
Tukan Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zastanawiam sie co zrobic z moimi dekorami(drewno) odrazu mowie spalic odpada A gdyby je malnol na czarno :gwizdanie: Bo carbonu brak albo cena kosmos.Albo moze okleina ala carbon firmy 3M pomaluj na czerń fortepianową A mozesz mi podsłac foto tej barwy?Bo cos nie kojaze
siemian Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zastanawiam sie co zrobic z moimi dekorami(drewno) odrazu mowie spalic odpada A gdyby je malnol na czarno :gwizdanie: Bo carbonu brak albo cena kosmos.Albo moze okleina ala carbon firmy 3M Tylko nie okleina... No chyba że taka byś załatwił dywaniki od Pabla i miałbyś komplet :polew:
Tukan Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 A tak w ogóle to kusi mnie takie cus http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10374019 :gwizdanie:[br]Dopisany: Grudzień 09, 2009, 07:58:46 _________________________________________________ Zastanawiam sie co zrobic z moimi dekorami(drewno) odrazu mowie spalic odpada A gdyby je malnol na czarno :gwizdanie: Bo carbonu brak albo cena kosmos.Albo moze okleina ala carbon firmy 3M Tylko nie okleina... No chyba że taka byś załatwił dywaniki od Pabla i miałbyś komplet :polew: O k**wa siemian rewelacja WIdziales okleine 3M carbon?? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi