KERCZI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Tukan Miron ma u siebie listwy czern fortepianowa, poleca bo wyglad KOX MarcinJ jakas bzdurka, wymienilem 3 poduszki juz u siebie w aucie i zadnej nie uczylem vinu
Tukan Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Tukan Miron ma u siebie listwy czern fortepianowa, poleca bo wyglad KOX MarcinJ jakas bzdurka, wymienilem 3 poduszki juz u siebie w aucie i zadnej nie uczylem vinu Bo miales inteligentne poduszki z zachodu a Marcin ma ze wschodu [br]Dopisany: Grudzień 09, 2009, 09:56:22 _________________________________________________A moze ktos wie jak sie nazywa taki kolor normalnie,,Czerń Fortepianowa,, Bo jak taki powiem w sklepie to koles moze sie lekko zdziwic
Tukan Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 coś się dzieje? :gwizdanie: mozesz isc spac
KERCZI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 a Wy co tak dlugo?? Macie wiecznego kropka?? Joł Czeniek
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Kerczi no ja nie wiem ile to się świeci , mnie tam nie przeszkadza
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Kerczi no ja nie wiem ile to się świeci , mnie tam nie przeszkadza taaa jasne nie przeszkadza a monitor oskrobany z lewej strony to od czego
KERCZI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 eee do mnie Trzeniek na gg pisal jak zmazac korektor z monitora... :polew:
KERCZI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 tak, wracalem 50 minut z czego 39 przez Knurow
miron78 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 tak, wracalem 50 minut z czego 39 przez Knurow rozumiem celowo - by napatrzeć się pięknem :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 22:59_________________________________________________jak zdjęcia - udane ?
marcin j Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Tukan Miron ma u siebie listwy czern fortepianowa, poleca bo wyglad KOX MarcinJ jakas bzdurka, wymienilem 3 poduszki juz u siebie w aucie i zadnej nie uczylem vinu moja widocznie jakas malo inteligentna :confused4:
KERCZI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Tukan ogladam wlasnie TVN Turbo i tam padlo stwierdzenie CZERN FORTEPIANOWA, wiec chyba to raczej potocznie nazwany kolor i nie popatrza dziwnie na Ciebie
siemian Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 najlepiej zrób tak jak miron. Kup fortepian i każ żonie wystrugać listwy... ...chociaż Ty możesz mieć gorzej bo nie masz żony... Poproś mirona może jak on swoją poprosi to Ci wystruga jeszcze jedne. Napewno troche im fortepianu zostało. Co prawda nogi poszły na mocowania do tylnych ledów ale coś napewno zostało...
zieluch Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 najlepiej zrób tak jak miron. Kup fortepian i każ żonie wystrugać listwy... ...chociaż Ty możesz mieć gorzej bo nie masz żony... Poproś mirona może jak on swoją poprosi to Ci wystruga jeszcze jedne. Napewno troche im fortepianu zostało. Co prawda nogi poszły na mocowania do tylnych ledów ale coś napewno zostało... :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 najlepiej zrób tak jak miron. Kup fortepian i każ żonie wystrugać listwy... ...chociaż Ty możesz mieć gorzej bo nie masz żony... Poproś mirona może jak on swoją poprosi to Ci wystruga jeszcze jedne. Napewno troche im fortepianu zostało. Co prawda nogi poszły na mocowania do tylnych ledów ale coś napewno zostało... taaa , Miron ma nawet pedały od fortepianu w aucie a strun używa jako nici dentystycznych
siemian Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 turbodymomen kupił czarne listwy do b7... Miron zawstydził turbodymomena... wystrugał jeszcze czarniejsze... :polew:
KERCZI Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 buahaha Siemian jaki Ty masz podpis :polew:
siemian Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 eee ja ten opis mam już od tygodnia prawie
Rekomendowane odpowiedzi