jarko Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 gdzie tak popiliście tylko nie mówicie ze skandale albo przychodnia.... Tu i tu :naughty: :naughty: :naughty: Na pewno Wszyscy razem jechaliście na rynek Grześ, jak zrówdko :?: kurde jest ok, poza tym że nic nie pamiętam to jest ok, dzięks właśnie kończę szykować temat wczorajszych Naszych rozmów i do roboty, miasto czeka
Tukan Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Siema ale jest lodowisko na lotnisku Cuber jestes na chacie moze wyjdziesz na fajke sasiedzie
jarko Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 dobrych kursów dzięki Cuber jestes na chacie moze wyjdziesz na fajke sasiedzie Nie ma go A gdzie Cie do Huty przywiało :gwizdanie:
boseron Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 widze ze dzis tez wszyscy balują a człowiek w pracy siedzi ale jak następnym razem nie dostane phona to :bicz2: albo zaczniecie w pasach jeździć
Tukan Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Nie ma go A gdzie Cie do Huty przywiało :gwizdanie U brata siedze zazwyczaj co kilka tyg tu jestem na week A z tego co wiem to Ty niedaleko mieszkasz
jarko Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Nie ma go A gdzie Cie do Huty przywiało :gwizdanie U brata siedze zazwyczaj co kilka tyg tu jestem na week A z tego co wiem to Ty niedaleko mieszkasz Nie tylko ja :gwizdanie: Zaraz do pracy ruszam to jak coś możemy na pecika się spiknąć. Tel. znasz
boseron Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 jarko jak to fajnie ze nie tylko ja w weekned pracuje w nocy , jak bedziesz przejezdzał koło mojej pracy to wpadnij na pecika wiesz gdzie :wink4
jarko Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 jarko jak to fajnie ze nie tylko ja w weekned pracuje w nocy , jak bedziesz przejezdzał koło mojej pracy to wpadnij na pecika wiesz gdzie nie wiem dokładnie, napisz mi na PW
boseron Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 a ja dziś zakupiłem kilka fajnych rzeczy w MM aparat lapka i wierze i ciesze sie jak mały chłopczyk [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 00:33_________________________________________________czy ktoś moze wie zeby dostac sie do przedniego prawego głośnika w drzwich na dole trzeba ściągac cały boczek drzwi czy jest inna mozliwość bo coś mi zaniemógł głośnik i napewno nie przy radiu bo jak otworze drzwi to gra a jak zamykam to nie gra przeciez nie moge z otwartymi jeździć :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 musisz sciagac boczek, ale wg mnie to nie glosnik a kabel ktory idzie w wiazce z slupka do drzwi dawno Ci sie to stalo?? moze teraz na mrozie go trafilo i sie zlamal
Cuber Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2009 dzieki Kerczi Pogoda rewelacja Ogrowaty , nie wiem coś ty pił ale widze że jazda piękna... jak dzwoniłes w nocy to ja zaliczałem zgona w łóżku :gwizdanie: ps. odbieraj tf
KERCZI Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 dzieki Kerczi Pogoda rewelacja Ogrowaty , nie wiem coś ty pił ale widze że jazda piękna... jak dzwoniłes w nocy to ja zaliczałem zgona w łóżku :gwizdanie: ps. odbieraj tf nie ma za co Masakra z ta pogoda
boseron Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Kerczi mogł sie złamać faktycznie od kilku dni tak mam [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 01:27_________________________________________________Pany ale hardcore na mieście [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 01:28_________________________________________________
zlota1977 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 dzień dobry :> widzę że tu same drobne pijaczki :gwizdanie: pogoda super!!! właśnie wróciłam z Wrocławia i troche się jechało.... ale lans
Rekomendowane odpowiedzi