Gość PrZeMiAn Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Przemian juz widze poczatkujacy jestes a nie nowicjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 jeszcze troche i będzi mógł do mnie mówić na Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 a ja dopiero teraz zwróciłem uwage ze KERCZI stał sie klubowiczem a nie poczułem nic :gwizdanie: Przemian no no awansujesz w hierarchi ... :gwizdanie: Trzeniek jaką mikro wieże zakupiłś bo ja tez ostatnio dokonałem zakupów i wieża ONKYO - jestem bardzo zadowolony gra super. szkoda tylko ze w MM w M1 Pablo nie bij tam miałm bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 a ja dopiero teraz zwróciłem uwage ze KERCZI stał sie klubowiczem a nie poczułem nic :gwizdanie: Przemian no no awansujesz w hierarchi ... :gwizdanie: Trzeniek jaką mikro wieże zakupiłś bo ja tez ostatnio dokonałem zakupów i wieża ONKYO - jestem bardzo zadowolony gra super. szkoda tylko ze w MM w M1 Pablo nie bij tam miałm bliżej Ooo tyy Boseron na drugi raz dzwoń jak masz jakiś model wybrany i sprawdź jaką Ci zrobię cenę to wtedy nie będzie że masz bliżej Wiesz ja też ma bliżej do M1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 wiedziałem ale do Ciebie podjade po gierke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 wiedziałem ale do Ciebie podjade po gierke Jutro jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 jutro do 20-tej pracuje po pracy sie zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 jutro do 20-tej pracuje po pracy sie zjawie Ok to tak jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Pablo a ile kosztuje na PS3? Miales mi sprawdzic[br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 21:36_________________________________________________Boseron bo tak czesto przyjezdzasz na spoty, a byly litry finlandii i kubelki kfc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 http://www.smog.pl/wideo/31732/kot_ktory_wydaje_nieprawdopodobne_dzwieki/ ZWARIOWAŁEM!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 http://www.smog.pl/wideo/31732/kot_ktory_wydaje_nieprawdopodobne_dzwieki/ ZWARIOWAŁEM!!!!!!!!!!!!!!! Kot jest jak w transie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Pablo a ile kosztuje na PS3? Miales mi sprawdzic[br]Dopisany: 29 Grudzień 2009, 21:36_________________________________________________Boseron bo tak czesto przyjezdzasz na spoty, a byly litry finlandii i kubelki kfc a to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Kurde ale mnie dopadla mania grania FIFA10 na PS3 :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Kurde ale mnie dopadla mania grania FIFA10 na PS3 :wallbash: Więcej Ci nie załatwię gry bo jeszcze Twoja żona będzie mnie ścigała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Więcej Ci nie załatwię gry bo jeszcze Twoja żona będzie mnie ścigała hehheeh spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Do spania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Do spania no wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Pablo a ile kosztuje na PS3? Miales mi sprawdzic Wyślij mi jutro sms'a to Ci od razu sprawdzę co chcesz bo już się pogubiłem co, komu i ile mam sprawdzić [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 01:53_________________________________________________ Do spania Kurdę myślałem ze ykk zaginął po wigilii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi