Gość PrZeMiAn Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 wiem wiem Ale miażdży - postaram sie pełna wersje zdobyć
PABLO Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 O czym wy mówicie bo dalej nie kminie w tym stanie
Gość PrZeMiAn Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 O czym wy mówicie bo dalej nie kminie w tym stanie PABLO o gierce na PS3 -Um-coś tam, generalnie są to walki MMA
nex Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Znacie jakiegoś lakiernika który tanio wymalował by mi zaślepki spryskiwacza reflektorów. Lakier mam, tylko pomalować bo debile chcą jak za element
Gość PrZeMiAn Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Znacie jakiegoś lakiernika który tanio wymalował by mi zaślepki spryskiwaczów reflektorów. Lakier mam, tylko pomalować bo debile chcą jak za element Ja Ci pomaluję i wezmę to za butelkę Fińskiej
KERCZI Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Znacie jakiegoś lakiernika który tanio wymalował by mi zaślepki spryskiwaczów reflektorów. Lakier mam, tylko pomalować bo debile chcą jak za element 668 209 036 Tani i dobry Powiedz ze jestes od Karola co malowal białe vw t5 i srebrne audi a4
nex Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 dzięki, jutro zadzwonie [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 17:39_________________________________________________btw Powiedz ze jestes od Karola co malowal białe vw t5 i srebrne audi a4 to siemian malował u twojego znajomego auto po spaleniu?
jarko Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 wiem wiem Ale miażdży - postaram sie pełna wersje zdobyć Mało znana gierka, nie powinna być droga BTW i
PABLO Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Znajomy brata przywiózł anglika B6 w sedanie 2.0 FSI Q 150KM z 2003 roku, trochę wytarta w środku ale nie ma tragedii. Czemu o tym piszę, cena jaka go wyniosła to 15 tys zł z opłatami Do tego przekładka za ok 4-5 tys zł, tylko pytanie jak takie auto po przekładce będzie jeździło A tu jest taka http://moto.allegro.pl/item860569366_audi_a4_2005r_1_8t_abt_19_s_line_anglik.html
Cuber Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 tylko pytanie jak takie auto po przekładce będzie jeździło jesli będzie to dobrze zrobione to będzie dobrze jeździło
boseron Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 dzien dobry w Nowym Roku miałem siedzieć w domu a tu niespodziewanie zaliczyłem dwie domówki naraz
Gość PrZeMiAn Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 dzien dobry w Nowym Roku miałem siedzieć w domu a tu niespodziewanie zaliczyłem dwie domówki naraz Nieładnie, na tej na której miałeś być docelowo nie byłeś......
Cuber Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 dzien dobry w Nowym Roku miałem siedzieć w domu a tu niespodziewanie zaliczyłem dwie domówki naraz Nieładnie, na tej na której miałeś być docelowo nie byłeś...... dokładnie :gwizdanie:
boseron Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Przemian z małym dzickiem nie bardzo da sie w nocy podróżować , wiesz ze gdyby nie Córka to byśmy sie zjawili na milion procent.
KERCZI Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Misiu Pablowy a od kiedy B6 bylo w silniku FSI????? :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opium dalo rade, szkoda ze sklad nie byl pelny, ale mam nadzieje ze next time dopisze
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opium dalo rade, szkoda ze sklad nie byl pelny, ale mam nadzieje ze next time dopisze no to zes sie rozpisał , moze coś wiecej napiszesz
Rekomendowane odpowiedzi