Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 No na spocie bede, sprobowac mozemy aczkolwiek nie sadze zeby ktos mogl cos nowego wymyslic Moje tez nie grzały na początku :gwizdanie: ale po jakimś czasie sie zaadoptowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Cuber,mam nadzieję że masz reke do nich ,moze sie Ciebie przestraszą Kerczi weżmiesz VAGa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Cuber,mam nadzieję że masz reke do nich ,moze sie Ciebie przestraszą Kerczi weżmiesz VAGa? Jesli masz isntalacje i nic nie zmienialiscie VAG-iem to musza zadziałać! W B6 działały po chwili w B7 po jakimś czasie zeczeły grzać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Instalacja jest a VAGiem nic nie robilismy pod katem lusterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Moze bunia musi sie przyzwyczaic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 :> Kerczi weźmiesz VAGa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jak to jest ze seria RS robi 4,9 do 100km/h a te po 500km maja 5sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Sedi wezme a cos wynalazles?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedi Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 wiesz co,głównie chciałbym zobaczyc czy te błędy co były ostatnio sie nie pojawiaja no i nie wiem czy mozna ustawic czas po jakim sie ma zamykac samochod gdy ja nie zamkne a do jutra moze cos znajde na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Sieg heil, wiem że pytanie jest natury: "czy Ziemia jest płaska?" ale zapytam czy KR po Sylwku już trzeźwieje? , tak czy siak- pozdro i najlepszego chłopaki (ew. dziewczęta też) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Sieg heil, wiem że pytanie jest natury: "czy Ziemia jest płaska?" ale zapytam czy KR po Sylwku już trzeźwieje? , tak czy siak- pozdro i najlepszego chłopaki (ew. dziewczęta też) wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Tobie i paru innym ( Ci co wiedzą i tak myślę nie muszę wymieniać) zwłaszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Rtocki dzięki i wzajemnie a Ty wytrzeźwiałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 moja (była) gdzieś u Was chlała, a mi córkę zostawiła już przed świętami (na szczęście) i oglądaliśmy sobie Pana Robótkę - podobno potrafi naprawić nawet 2.5 tdi sorry Piotr nie mogłem się powstrzymać, itp (bez głupich skojarzeń) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 hehe , dawaj namiary na tego Pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 pozdrowienia z Kaprun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 pozdrowienia z Kaprun Tego koło Wieliczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 nie [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 21:51_________________________________________________tego koło Zell Am see Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 nie [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 21:51_________________________________________________tego koło Zell Am see A to na pomorzu, a co Cie tam wywiało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 pojechałem na 5 dni na narty. [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 21:57_________________________________________________coś od życia trzeba mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi