mega13 Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 parcuje sie :gwizdanie: Przynajmniej Ty byś nie kłamał... :gwizdanie:
jarko Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 wITAM pANY Coś mi sie o uszy obijło że moze w Niedziele na spota przyjedzie New Sącz do Nas :th: To może by coś pomyśleć i z tej okazji spocika na lotnisku zrobić, albo gdzieś z grillem jak będzie pogoda
sokolnh Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 wITAM pANY Coś mi sie o uszy obijło że moze w Niedziele na spota przyjedzie New Sącz do Nas :th: To może by coś pomyśleć i z tej okazji spocika na lotnisku zrobić, albo gdzieś z grillem jak będzie pogoda chyba troche za wszesnie na grilla http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1883076
Mad_MAX Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1883076 :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
rex Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Mam prośbę Panowie... Nie wstawiajmy dziś jakichś śmiesznych filmików, komentarzy itp. Powód znacie...
jarko Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 wITAM pANY Coś mi sie o uszy obijło że moze w Niedziele na spota przyjedzie New Sącz do Nas :th: To może by coś pomyśleć i z tej okazji spocika na lotnisku zrobić, albo gdzieś z grillem jak będzie pogoda chyba troche za wszesnie na grilla No wieczorki już są całkiem przyjemne, a przynajmniej na ostatnim spocie taki był [br]Dopisany: 26 Luty 2008, 17:47 _________________________________________________ Mam prośbę Panowie... Nie wstawiajmy dziś jakichś śmiesznych filmików, komentarzy itp. Powód znacie... Właśnie przeczytałem... ['][']['] dla spedyt
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Opublikowano 26 Lutego 2008 Mam prośbę Panowie... Nie wstawiajmy dziś jakichś śmiesznych filmików, komentarzy itp. Powód znacie... Rexio przeciez to chyba jest oczywiste i nikomu nie trzeba tego mówić........ ;(
PABLO Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Własnie przyjechałem z pracy i nie wieże co czytam ;( [']['][']
Mad_MAX Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Pieprzona Wisla zremisowala Przez ta Milicje nie wszedl mi kupon na 900zl
marcin j Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26506.0 to jest..... Właśnie przeczytałem przykro, życie jest kruche. Wyrazy współczucia. ;(
PABLO Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Pieprzona Wisla zremisowala Przez ta Milicje nie wszedl mi kupon na 900zl Nie zawsze sie wygrywa
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Opublikowano 26 Lutego 2008 no Panowie az trudno uwierzyc jaka cisza .......... ;(
PABLO Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 Nie pamiętam kiedy tak cicho było u nas. Choć mam wrazenie ze nie którzy z Pn niczym sie nie przejmują ;(
Gość trueogre Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 witam witam, Murzyn widzę nie napisał, jutro pogrzeb spedyta, może się ktoś wybiera pasowałoby się zrzucić na jakąś wiązankę od Krakowa?? co Wy na to?? też o tym myślałem, uważam że to świetny pomysł tylko trzeba się tym zająć szybko, adi podziałaj w temacie, ja w Bochni nie za wiele załatwie
rtocki Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 CZ, nie zdążyłem Go poznać ale też się dołoże do jakiejś wiązanki, jestem cały czas wolny, więc nawet mogę do kogoś podjechać kto nie może się wyrwać. Kurcze jestem tu jednym ze starszych (przynajmniej metryką) i z moich lat już trochę ludzi odeszło, ale zawsze mnie smuci gdy ktoś tyle jeszcze mógł zrobić itd, a tu tak nagle...
mega13 Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 Dajcie zanać po ile się zrzucam, też nie zdąrzyłem go poznać ale to dla mnie oczywiste że trzeba się zrzucić na jakieś kwiaty.
jarko Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam Oczywiście jeżeli chodzi o wieniec to ja również uważam że to bardzo dobry pomysł. Niestety jednak jedyny angaż jaki mogę zaoferować w tym temacie to chętnie się dołożę, ale nie mam za bardzo dzisiaj czasu Wam pomóc to organizować, ani też nie mam jak jechać jutro na pogrzeb ;(
Rekomendowane odpowiedzi