Wąski Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 macia jakas gielde czesci samochodowych w Krakowie ? To jest TANDETA -szkoda czasu .Poznań ,Słomczyn ,Gliwice wiem bo 10 lat jeździłem
KERCZI Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Waski co Ty jakimis oplotkami wracasz do domu??? Pewnego dnia zabrałem ze soba mojego dziadka do sklepu w centrum miasta > aby kupic mu nowa pare butow. > > Zatrzymalismy sie aby kupic sobie cos szybkiego do przekaszenia. > > Kiedy podchodzilem do stolika gdzie siedział dziadek, zauwazylem jak > przyglada sie on nastolatkowi z nastroszonymi różnokolorowymi wlosami. > > Moj dziadek przygladal mu sie uwaznie aż w koncu mlody chlopak bardzo > wulgarnie odezwał sie do dziadka: > > - Co k**wa stary dziadu, nigdy w zyciu nie zrobiles nic zwariowanego ? > > Znajac mojego dziadka szybko polknalem kawalek pizzy ktory mialem w > ustach aby nie zakrztusic się podczas jego odpowiedzi. > > Nie zawiodłem się. Bardzo spokojnie i bez zmruzenia oka odpowiedzial : > > - Tak....raz się tak najebałem, że wyruchałem pawia, i wlasnie się > zastanawiam czy nie jestes przypadkiem moim synem......
KERCZI Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Kerczi :polew: jestem już jbc oo to podjade, masz klucze??? czy jedziemy do geanta na parking? czy do mnie do garazu??
mech15 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Tak ukrywam się witam z 30 razy oglądałem ten filmik
Tukan Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ciekawe czy zakup+odnowienie takiej besti zmiescilo by sie w koszcie 15-18 tys zł
Rekomendowane odpowiedzi