Mad_MAX Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 W srode sie dowie , ze we wtorek nie mogl przyjsc hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ciebie nie bedzie, Trueogra idziecie do sauny ? Cubera też nie będzie , ponoć w piątek dowie się że nie da rady przyjść na piłkę we wtorek yhy, no ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ciebie nie bedzie, Trueogra idziecie do sauny ? Cubera też nie będzie , ponoć w piątek dowie się że nie da rady przyjść na piłkę we wtorek yhy, no ok Zartowałem , nie wiem co z nimi ale ja pon-wto jestem w Wawie na szkoleniu , za dwa tygodnie bardzo chętnie :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 kurw-a wiecej sie nie dało stron do czytania....?? w ankiecie powinno być jeszcze : -zjebani -ogólnie ich nie lubimy tylko sciemnniamy -powinni dostać po Bananie własnie dotarłem bo grałem w piłęczkę na sztucznej trawce.... co do Piatku to odpuszczam bo znowu przepije ze 300.... oszczędzam na malowanie i przysżły tydzień :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 -zjebani -ogólnie ich nie lubimy tylko sciemnniamy -powinni dostać po Bananie Cuber .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 I ankieta potwierdza popularność wśród klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 MURZYN!!!!!!!! Powiesz gdzie ta kraina mlekiem i miodem płynąca, bo już mi się znudziło chodzenie na nogach. Ale zjebany dzień!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 ankieta zmodyfikowana.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 rozdzielcie Nas bo Max mnie będzie ciągnął w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 mega - tam gdzie piersi piastowie kraj nasz ukochany tworzyc zaczeli - nigdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 hehhe no w sumie mozna walnac ankiete , kogo bardziel lubisz ?? 1. Trzeniu 2. Max co Wy na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 rozdzielcie Nas bo Max mnie będzie ciągnął w dół Jak sie potrzebujesz dowartosciowac , to ja nie przeszkadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 rozdzielcie Nas bo Max mnie będzie ciągnął w dół Jak sie potrzebujesz dowartosciowac , to ja nie przeszkadzam dobra , zakończmy temat bo niektórzy chyba nie umieją się z siebie pośmiać i nie mają żadnego dystansu do świata MAX JESTEŚ za***isty NA MAXA :th: , sam na Ciebie zagłosuje Koniec tematu z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 mega - tam gdzie piersi piastowie kraj nasz ukochany tworzyc zaczeli - nigdzie indziej Co to lekcja historii?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 rozdzielcie Nas bo Max mnie będzie ciągnął w dół Jak sie potrzebujesz dowartosciowac , to ja nie przeszkadzam dobra , zakończmy temat bo niektórzy chyba nie umieją się z siebie pośmiać i nie mają żadnego dystansu do świata MAX JESTEŚ za***isty NA MAXA :th: , sam na Ciebie zagłosuje Koniec tematu z mojej strony To już koniec http://rommeo.wrzuta.pl/audio/4zQjM3sFRq/elektryczne_gitary_-_to_juz_jest_koniec :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 chlopaki - nie robcie juz jazd, bo trza bedzie znowu wyzerowac temat (za co dostane bana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 PANOWIE , pytanie z mojej strony: malowac listwy od S4 na drzwi pod kolor nadowiza i odrazu zderzak w całosci ? czy zostawić listwy nie malowane orginalnie i zderzak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 masz chrom relingi, to ori listwy podejda idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 masz chrom relingi, to ori listwy podejda idealnie no ale one sa szare..... nie srebrne nawet powiem ze grafitowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi