jarko Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 zamiast czekac wystarczy zmienić sklep i po kłopocie zepsuła się... na gwarancji oddałem i niestety muszę czekać...
Wąski Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Pablo, czy Wy tam w ogóle pracujecie coś w tym MM :?: Gdzie jest moja navigacja Jutro będzie 3 tygodnie :gwizdanie: Kurde, tyle razy powtarzałem Sobie: Nigdy więcej nic nie kupię w MM :!: Chwila zapomnienia i już 3 tydzień cierpienia :wallbash: :polew: A mówili nie dla idiotów
PABLO Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Pablo, czy Wy tam w ogóle pracujecie coś w tym MM :?: Gdzie jest moja navigacja Jutro będzie 3 tygodnie :gwizdanie: Kurde, tyle razy powtarzałem Sobie: Nigdy więcej nic nie kupię w MM :!: Chwila zapomnienia i już 3 tydzień cierpienia :wallbash: jarko to już nie zależy od MM ile będzie trwała naprawa tylko serwisu, ich chęć szybkiej naprawy czy też olanie klienta gdzie dopiero po 3 tygodniach przysyłają sprzęt. Ja dopilnowałem aby ode mnie szybko wysłali nawigację do serwisu i tak uczynili a co te głupki z Katowic tam robią to już nie wiem, może przerabiają ją na RNS-E A jak wygląda sprawa z oczekiwaniem. Serwis w MM ma prawo wysłać produkt do 5ciu dni roboczych do producenta, następnie serwis producenta w tym wypadku Navroad ma prawo do 14dni roboczych naprawić sprzęt(w tym wypadku może to nawet dłużej potrwać jeśli nie mają na stanie części i muszą je sprowadzić) także może to nawet z miesiąc potrwać, tak to niestety wygląda z serwisem w takich sklepach..
siemian Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jaja sobie robisz?? w BB świeci słońce i jest 10 stopni
david_n Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 szal, jezyk kiedy jedziemy poszalec na czyzyny?
PABLO Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 szal, jezyk kiedy jedziemy poszalec na czyzyny? Ale was w bambuko zrobił zielony
david_n Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 szal, jezyk kiedy jedziemy poszalec na czyzyny? Ale was w bambuko zrobił zielony CO nie ma w krakowie sniegu? no to pupa.. rano jeszcze byl..
boseron Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 szal, jezyk kiedy jedziemy poszalec na czyzyny? Ale was w bambuko zrobił zielony CO nie ma w krakowie sniegu? no to pupa.. rano jeszcze byl.. no jest ale chyba tylko w lodówce
david_n Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 szal, jezyk kiedy jedziemy poszalec na czyzyny? Ale was w bambuko zrobił zielony CO nie ma w krakowie sniegu? no to pupa.. rano jeszcze byl.. no jest ale chyba tylko w lodówce :naughty:
PABLO Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 szal, jezyk kiedy jedziemy poszalec na czyzyny? Ale was w bambuko zrobił zielony CO nie ma w krakowie sniegu? no to pupa.. rano jeszcze byl.. Przyjedź na pas startowy będziesz bokami śmigał.. Prawie jak po śniegu
zlota1977 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Dobry wieczór wszystkim :> jak Wam śniegu potrzeba to zapraszam do Szwecji, tu go najeb...!!!!!! drogi nie odśnieżone tak jak w Polsce a na poboczu hałdy na pare metrów wzniesione
Tukan Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Dobry wieczór wszystkim :> jak Wam śniegu potrzeba to zapraszam do Szwecji, tu go najeb...!!!!!! drogi nie odśnieżone tak jak w Polsce a na poboczu hałdy na pare metrów wzniesione Cudowne warunki do upalania wysokie bandy,biała droga
zlota1977 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Dobry wieczór wszystkim :> jak Wam śniegu potrzeba to zapraszam do Szwecji, tu go najeb...!!!!!! drogi nie odśnieżone tak jak w Polsce a na poboczu hałdy na pare metrów wzniesione Cudowne warunki do upalania wysokie bandy,biała droga taaaa tylko auta nie ma przyleciałam samolotem
Rekomendowane odpowiedzi