jarko Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Napijcie się razem wódki, posmyrajcie po napletach a ja Was później do domów rozwiozę EDIT zapraszam wszystkich do siebie na wódeczke wpadajcie jak dacie rade......... Na Pomorską
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 kurfa ale miksy :polew: to może chodzmy wszyscy na miasto :gwizdanie:
lukaszg8 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Grześ, kilka postów wcześniej, zanim napisałeś że Cię nie zapraszam sam ustawiałeś się tylko z Jarko nie ustawiłem sie tylko z nim to raz, dwa szukałem kompana na dziś, :tongue4: a ja i moje 2 flaszki ?
Cuber Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 witajcie koledzy, zapraszam wszystkich do siebie na wódeczke wpadajcie jak dacie rade......... a gdzie
jarko Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Cuber, dzwoniłeś do Pani Zosi z BT :?: Jadę gdzieś wozidło wypucować
boseron Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 witajcie koledzy, zapraszam wszystkich do siebie na wódeczke wpadajcie jak dacie rade......... a gdzie do dużego pokoju
zlota1977 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Grześ gratki!! Synuś cud malinka Sama bym sobie takiego zrobiła ale juz za stara jestem na takie akrobacje!!!! jeszcze raz wszystkiego naj dla małego
sokolnh Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 kuwa, śnieg pada a ja quattrówe zostawiłem w warsztacie ;(
lukaszg8 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 kuwa, śnieg pada a ja quattrówe zostawiłem w warsztacie ;( w QS ? co padlo ?
sokolnh Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 kuwa, śnieg pada a ja quattrówe zostawiłem w warsztacie ;( w QS ? co padlo ? e tam w QS, mam "swój" warsztat nic nie padło, po prostu ją sobie urabiam
lukaszg8 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Panowie to na którym Parkingu jutro ? bo dach zamkniety chyba? na niebieskim ? ;> tam was chyba ostatnio widziałem
boseron Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Panowie to na którym Parkingu jutro ? bo dach zamkniety chyba? na niebieskim ? ;> tam was chyba ostatnio widziałem na niebieskim, tylko PABLO na parterze czeka
lukaszg8 Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Panowie to na którym Parkingu jutro ? bo dach zamkniety chyba? na niebieskim ? ;> tam was chyba ostatnio widziałem na niebieskim, tylko PABLO na parterze czeka Jak ktos zobaczy Bordowe mondeo z białym zderzakiem z tylu i cmokniętą lampą tylną to ja
Cuber Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Grześ gratki!! Synuś cud malinka Sama bym sobie takiego zrobiła ale juz za stara jestem na takie akrobacje!!!! jeszcze raz wszystkiego naj dla małego dziękuję
PABLO Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Panowie to na którym Parkingu jutro ? bo dach zamkniety chyba? na niebieskim ? ;> tam was chyba ostatnio widziałem na niebieskim, tylko PABLO na parterze czeka A tak po za tym to
Rekomendowane odpowiedzi