jarko Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Ech no nic, skoro taka wola większości...
PABLO Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Widzę że pustki od rana i człowiek z pracy musi lookać czy frekwencja dopisuje
zieluch Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Jesteśmy z dawidem dzisiaj o 20.00 na makuszyńskiego(Karty) trochę późno ale niedawno się dowiedziałem, jak ma ktoś chęć niech wpada
PABLO Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Oficjalnie [br]Dopisany: 10 Marzec 2010, 22:03_________________________________________________Ciekawy artykuł jeśli jeszcze ktoś nie czytał :gwizdanie: http://www.gazeo.pl/poczatek_konca_diesla.php
Cuber Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 Pablo a co w tym artykule jest ciekawego ?
siemian Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 dużo literek... Pablo lubi je składać w wyrazy... :polew:
Cuber Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 to jest ciekawe Witam wszystkich Tak sobie przegladam te ogloszenia i opinie i chcialem wszystkich tu przestrzec przed zakupem tak tanio oglaszanych samochodow bo sam doswiadczylem koszmaru poprzez zakup takiego samochodu A bylo to tak.Kupilem go w okolicach pewnego miasta w podkarpackim takze od handlarzy no i bylo wszystko ok do czasu kiedy pewnego dnia wracalem z Niemiec no i na granicy doczepila sie sluzba graniczna zaczeli wszystko sprawdzac dokumenty samochod itd .myslalem ze moze kradziony ale co sie okazalo?? Samochod zostal kupiony w Niemczech na firme tzw SLUP Netto i podatku juz nikt nie zaplacil a ze ja nieswiadomie kupilem ten samochod na jakiegos niby Niemca ,zarejestrowalem itd .pomijajac jakichkolwiek wzmianek o prawdziwych sprzedawcach nie mialem dowodu na to od kogo naprawde zostak kupiony .Wiec ja musialem zaplacic podatek VAT 22% z kwoty 58500 plus kara taka ze do dzisiaj boli .samochod odrazu po sprawie sprzedalem i pojechalem po nastepny do NIemiec.Moze nie byl juz w tak atrakcyjnej cenie i musialem sie fatygowac az do Kassel ale teraz jezdze z czystym sumieniem i napewno nigdy juz nie bede szukal takich okazji na allegro czy ottomoto.Tak normalnie jak to potem przemyslalem to przeciez normalne ze cos w tym jest no bo wystarczy spojrzec na ceny komisu AUTOHUS.DE i porownac ceny -nierealne zeby kupic tak wyposazony samochod ze wzglednym przbiegiem w takiej cenie Brutto a gdzie transport i oplaty zarobek dwoch handlarzy itd.PRZESTRZEGAM UWAZAJCIE!!!no i chcialem dodac ze ze nie pisze dlatego jak niektorzy napewno pomysla ze konkurencja itd >nie jestem handlarzem i nie handluje samochodami A wiec UWAZAJCIE PROSZE !!!!! pozdrawiam
ykk Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 to jest ciekawe Witam wszystkich Tak sobie przegladam te ogloszenia i opinie i chcialem wszystkich tu przestrzec przed zakupem tak tanio oglaszanych samochodow bo sam doswiadczylem koszmaru poprzez zakup takiego samochodu A bylo to tak.Kupilem go w okolicach pewnego miasta w podkarpackim takze od handlarzy no i bylo wszystko ok do czasu kiedy pewnego dnia wracalem z Niemiec no i na granicy doczepila sie sluzba graniczna zaczeli wszystko sprawdzac dokumenty samochod itd .myslalem ze moze kradziony ale co sie okazalo?? Samochod zostal kupiony w Niemczech na firme tzw SLUP Netto i podatku juz nikt nie zaplacil a ze ja nieswiadomie kupilem ten samochod na jakiegos niby Niemca ,zarejestrowalem itd .pomijajac jakichkolwiek wzmianek o prawdziwych sprzedawcach nie mialem dowodu na to od kogo naprawde zostak kupiony .Wiec ja musialem zaplacic podatek VAT 22% z kwoty 58500 plus kara taka ze do dzisiaj boli .samochod odrazu po sprawie sprzedalem i pojechalem po nastepny do NIemiec.Moze nie byl juz w tak atrakcyjnej cenie i musialem sie fatygowac az do Kassel ale teraz jezdze z czystym sumieniem i napewno nigdy juz nie bede szukal takich okazji na allegro czy ottomoto.Tak normalnie jak to potem przemyslalem to przeciez normalne ze cos w tym jest no bo wystarczy spojrzec na ceny komisu AUTOHUS.DE i porownac ceny -nierealne zeby kupic tak wyposazony samochod ze wzglednym przbiegiem w takiej cenie Brutto a gdzie transport i oplaty zarobek dwoch handlarzy itd.PRZESTRZEGAM UWAZAJCIE!!!no i chcialem dodac ze ze nie pisze dlatego jak niektorzy napewno pomysla ze konkurencja itd >nie jestem handlarzem i nie handluje samochodami A wiec UWAZAJCIE PROSZE !!!!! pozdrawiam Widzialem ostatnio fajne B6 Tełdeji na wypasie za 25 tysi
Wąski Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Ech no nic, skoro taka wola większości... e atm dawaj KROPKA http://www.poboczem.pl/filmiki/video,vId,157990,vSort,1,vTime,3
jarko Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Ech no nic, skoro taka wola większości... e atm dawaj KROPKA Ja mam tylko kolor inny - za zasługi na rzecz forum co nie oznacza że mam też uprawnienia jakie moderator posiada Z kropa walić nie mogę, a i też nie widzę ku temu żadnej potrzeby... No chyba że jak bardzo chcesz to proszę Komu kropek
jarko Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Jarko e-mail Masakra... Muszę pokoje od nowa robić i jeszcze kapelusz Proszę, oto kropek
Rekomendowane odpowiedzi