Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Cuberos dowiadywałeś się w decathlonie?
Cuber Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Panowie no to wkońcu ilu Nas jest na tej piłce dzisiaj ? cobysmy po 3-ech nie grali
ozi_wells Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 jako ze ide pierwszy raz to mam pytanko: rozumiem ze gramy na trawie pod balonem i jest tam ciepło ??
Gość cloo Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 ciekawe kto komu tylek zloji ____________________ Dorota
ozi_wells Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 nie martw się napewno cieplej niż w Zatorze nie no nie wiem jakie wdzianko sobie wziąsc
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 koszulka i spodenki , tam jest ciepło
ozi_wells Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 koszulka i spodenki , tam jest ciepło no i takiej odpowiedzi sie spodziewałem :th: dzieki trzeniu
Gość cloo Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 noooo Dorotko jak to ciekawe , napewno lepsi gorszym No oczywiscie, i zeby nie bylo-nie mialam nic innego na mysli -tylko meczyk Trzeniu-witamy wsrod Różowych :> ________________________________ Dorota
jarko Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 a teraz wszyscy z domku żeby się nikt nie spóźnił :!:
Gość cloo Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 No to chlopczyki-milej zabawy, wypoccie sie, zmeczcie i meldujcie jak bylo ___________________________________________ Dorota
gzrybol Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Witam Dzis dobrałęm sie do klamki od strony kierowcy, co sie okazało ze nie sprężynka strzeliła a ten bolec w którym siedzi. Ale i ztym dałem rade, kupiłem wczesniej cały plastik z klamka od A3, plastik wiadomo inny ale klamka taka sama więc przełozyłem bolca i klameczka jak nowa koszt 27zł klamka z przesyłką.
Rekomendowane odpowiedzi