KERCZI Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 no... i w ogóle to przejebane być przystojnym no wlasnie, a skromnosc to najszlachetniejsza ludzka cecha i ja ją właśnie posiadam dokładnie , widzę że wiesz o czym piszemy dokladnie
Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://www.fakt.pl/Tak-wyglada-samolot-Putina,galeria,491,1.html
KERCZI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ps. 3000 Trzeniek stawia jutro[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 10:37_________________________________________________Panowie czy jak mi padaja lozyska w kolach to czy mozliwe zeby autko bylo slabsze troche?? Albo mam takie wrazenie albo juz sam nie wiem.
Tukan Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Raczej nie bo łozysko robi sie luzne wiec oporów byc nie powinno.
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Panowie czy jak mi padaja lozyska w kolach to czy mozliwe zeby autko bylo slabsze troche?? błagam , napisz że żartujesz :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kerczi jest już cieplej a wiec coooler sie grzeje i twój tełdej traci moc ps.
Tukan Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Wyciag z IC tego lisa co go tam zassalo
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kerczi , jeździsz wolniej bo pył opada a że masz mocy co kot napłakał to nawet mgła hamuje Twoje auto :decayed:
nex Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 KERCZI słyszałem że zabudowałeś swoje B7 i masz opory toczenia
sokolnh Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 co do łożysk to mam nadzieje że wszyscy wiedzą, za co one odpowiadają i jak działają więc jak się łożysko zaciera poprzez dostające się tam drobiny brudu to automatycznie nie łożyskują odpowiednio sprawnie, co powoduje że koło ciężej się kręci bo łożysko stawia większy opór więc odpowiedzią na pytanie Kercziego jest TAK, jest to możliwe
Tukan Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ale malo prawdopodobne,zazwyczaj łozysko ma wiekszy luz wiec raczej oporów toczenia wiekszych nie ma
nex Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Widzieliście co KERCZI kupił z kumplami na wypady za miasto? Tylko mnie nie banujcie :decayed:
sokolnh Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ale malo prawdopodobne,zazwyczaj łozysko ma wiekszy luz wiec raczej oporów toczenia wiekszych nie ma większy luz = więcej miejsca na brudy, smar wypływa na zewnątrz = słabsze smarowanie = łożysko zaczyna szumieć = łożysko się zaciera
Rekomendowane odpowiedzi