Wąski Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ale malo prawdopodobne,zazwyczaj łozysko ma wiekszy luz wiec raczej oporów toczenia wiekszych nie ma większy luz = więcej miejsca na brudy, smar wypływa na zewnątrz = słabsze smarowanie = łożysko zaczyna szumieć = łożysko się zaciera ale pier**licie Panowie.... można to odczuć tylko i wyłącznie jak jest auto na podnośniku i ręką kręcisz koło a nie podczas jazdy... koniec. mam podobne zdanie
david_n Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A moce mi nie spadla drastycznie, ale widze ze predkosci 180-200 juz jakos wolniej lapie stad moje pytanie No ja teraz 205 licznikowe i koniec wiec nie narzekaj
sokolnh Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 "Każde urządzenie w samochodzie ( alternator, klima, a nawet światła itp) powoduje, że silnik jest bardziej obciążony przez co więcej spala. Tak samo ma się to do ilości i wagi pasażerów (całkowita masa samochodu), szerokości opon (większa przyczepność) czy uszkodzonego łożyska (większy opór). Pojedynczo powoduje to znikomy ubytek mocy, ale już wszystko razem będzie odczuwalne i to bardzo"
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 "Każde urządzenie w samochodzie ( alternator, klima, a nawet światła itp) powoduje, że silnik jest bardziej obciążony przez co więcej spala. Tak samo ma się to do ilości i wagi pasażerów (całkowita masa samochodu), szerokości opon (większa przyczepność) czy uszkodzonego łożyska (większy opór). Pojedynczo powoduje to znikomy ubytek mocy, ale już wszystko razem będzie odczuwalne i to bardzo" Kamil , ale my mamy google :decayed:
sokolnh Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 "Każde urządzenie w samochodzie ( alternator, klima, a nawet światła itp) powoduje, że silnik jest bardziej obciążony przez co więcej spala. Tak samo ma się to do ilości i wagi pasażerów (całkowita masa samochodu), szerokości opon (większa przyczepność) czy uszkodzonego łożyska (większy opór). Pojedynczo powoduje to znikomy ubytek mocy, ale już wszystko razem będzie odczuwalne i to bardzo" Kamil , ale my mamy google :decayed: yhy, chyba takie:
Horas91 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Może wpadnę jutro na zlota ale nic nie obiecuje bo z $$ ciężko...
PABLO Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Może wpadnę jutro na zlota ale nic nie obiecuje bo z $$ ciężko... Zapraszamy
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ale jutro to tylko spot jest... Na zlot to musisz do lata poczekać...
sml Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 hmmm właśnie kupiłem audiczkę - chciałbym wpaść na spota:)
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 hmmm właśnie kupiłem audiczkę - chciałbym wpaść na spota:) pozwalam Ci
ykk Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Siema Henie KERCZI dalej mecze tego Backtracka
jarko Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kurde, wykończyła mnie ta wczorajsza prohibicja
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://maselko.net/guziki/ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Horas91 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 hmmm właśnie kupiłem audiczkę - chciałbym wpaść na spota:) Nie chce być niemiły ale dawaj foty
Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 hmmm właśnie kupiłem audiczkę - chciałbym wpaść na spota:) smiało przyjeżdzaj ps. dawaj fote
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 hmmm właśnie kupiłem audiczkę - chciałbym wpaść na spota:) pozwalam Ci j**any ja również wyrażam zgodę , tylko przywieź fajki , wódkę i przepitkę [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 20:38_________________________________________________ http://maselko.net/guziki/ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: dobre wstawki do muzyki , ma ktoś mixer? info dla Pabla : nie chodzi o ten z kuchni :decayed:
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Tukan Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://maselko.net/guziki/ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi