PABLO Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 To wez ja wreszcie puknij :polew: :polew: :polew: :polew: Pablo , prawda to że pukasz w butach? :decayed: :decayed: :polew: :polew: Przecież mówiłeś że lepiej jest w skarpetkach :decayed: :decayed:
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 To wez ja wreszcie puknij :polew: :polew: :polew: :polew: Pablo , prawda to że pukasz w butach? :decayed: :decayed: :polew: :polew: Przecież mówiłeś że lepiej jest w skarpetkach :decayed: :decayed: tak , jeśli w swoich :polew: :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Jebłem i nie wstanę :decayed: ALE URWAŁ EEEEEEEEE MIEEELI :kox: :decayed: Dobra idę oglądać Pacyfik, kolejny odcinek
boseron Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 do spania dziewczyny [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2010, 01:15_________________________________________________Ogr jutro na Pan
Wąski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Podobno ktos od Mirona http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7799830,Motocykl_znaleziony_na_pielgrzymce.html
Tukan Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Knurowskie odnalezienie,na Jasnej górze :gwizdanie:
siemian Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no coś Miron ostatnio mówił że musiał z Jasnej Góry za***rdalać na piechote... ale nie chciał powiedzieć dlaczego :decayed: :polew:
Wąski Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no coś Miron ostatnio mówił że musiał z Jasnej Góry za***rdalać na piechote... ale nie chciał powiedzieć dlaczego :decayed: :polew: :polew: :polew:
Cuber Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 no coś Miron ostatnio mówił że musiał z Jasnej Góry za***rdalać na piechote... ale nie chciał powiedzieć dlaczego :decayed: :polew: :polew:
siemian Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 listwy już są... Na zdjęcu średnio wygląda.Bałem się i zastanawiałem na jaki kolor je zrobić ale teraz się ciesze. Auto coprawda aż się teraz prosi o niższy zawias (będzie w przyszłym tygodniu) i o dystanse na tył (też już zamówione). Jeszcze by się zderzak z s4 przydał bo przód jest taki "goły" ale nieprędko uzbieram kaske...
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 siemian , nie obraź się ale jak dla mnie to .....dziwnie to wygląda , coś mi tam nie gra
Rekomendowane odpowiedzi