david_n Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 czesc pany :hi: Cuber i Themon wszystkiego dobrego :decayed:
Gość PrZeMiAn Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 THEMON, CUBER - wszystkiego dobrego Ehhhh to juz 1/3 życia za Wami dlaczegozyczysz Im tak malo??? Mało ?? Dałem górne granice A tak na poważnie to niech B15 kupują co by córka miała poczciwego TYPA Teściów przeżyje Teściów to chyba przepijesz Hehehehe no to by było dobre Emerytura z flaszeczka i pizza
KERCZI Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 THEMON, CUBER - wszystkiego dobrego Ehhhh to juz 1/3 życia za Wami dlaczegozyczysz Im tak malo??? Mało ?? Dałem górne granice A tak na poważnie to niech B15 kupują co by córka miała poczciwego TYPA Teściów przeżyje Teściów to chyba przepijesz Hehehehe no to by było dobre Emerytura z flaszeczka i pizza zgubiles gdzies tam Manie w tej historyjce
Gość PrZeMiAn Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 THEMON, CUBER - wszystkiego dobrego Ehhhh to juz 1/3 życia za Wami dlaczegozyczysz Im tak malo??? Mało ?? Dałem górne granice A tak na poważnie to niech B15 kupują co by córka miała poczciwego TYPA Teściów przeżyje Teściów to chyba przepijesz Hehehehe no to by było dobre Emerytura z flaszeczka i pizza zgubiles gdzies tam Manie w tej historyjce Ale Ty głupi jesteś
KERCZI Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 THEMON, CUBER - wszystkiego dobrego Ehhhh to juz 1/3 życia za Wami dlaczegozyczysz Im tak malo??? Mało ?? Dałem górne granice A tak na poważnie to niech B15 kupują co by córka miała poczciwego TYPA Teściów przeżyje Teściów to chyba przepijesz Hehehehe no to by było dobre Emerytura z flaszeczka i pizza zgubiles gdzies tam Manie w tej historyjce Ale Ty głupi jesteś zamknij sie :polew:
Tukan Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Cuber,Themon wszystkiego nalepszego
KERCZI Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Przemian maly Cuber bedzie po Twoja mala Przemianke podjezdzal taaka fura
siemian Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 hmmm... a czemu to TT ma lampy jakby z s-klasy...
KERCZI Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 NIE DOWIARY. OGLADAM SOBIE WLASNIE ETKE Z CIEKAWOSCI wpisałem swoj VIN i jedynym wypasem ktore to auto mialo to: 9VD Speaker (active) 9ZF Mobile phone preparation with hands-free speaking system
Gość TrueOgre Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PANOWIE PIĘKNY DZIEŃ NA ŚWIĘTOWANIE
PABLO Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Piękny dzień na SPOTA Kto robi dzisiaj mini spota :decayed:
siemian Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 teraz to sie chyba jakos wieksza grupa już nie zbierzemy... Wpadaj do mnie Zieluch.
KERCZI Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 no zastanowilbym sie nad takim w porownaniu do a6 avant http://motoryzacja.interia.pl/samochody/prototypy/news/cls-z-nowym-nadwoziem,1468121
siemian Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 no no no.. całkiem ładne.. Ja się ostatnio zakochałem w E klasie Coupe
Cuber Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Cuber wejdz na gg jak mozesz ok
Rekomendowane odpowiedzi