Tukan Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Siema,Sokol mam prosbe mozesz mi sprawdzic cene sprzegla Sachs-a do AJM-a?
Cuber Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 już się nie mogę doczekać poważnie ??
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Siema,Sokol mam prosbe mozesz mi sprawdzic cene sprzegla Sachs-a do AJM-a? Kamil sprawdziłeś cenę rozrządu? :gwizdanie:
Hincó Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Czy lemforder to dobre wahacze? Jeszcze nie mam opini o górnych bo pół roku dopiero są a już do dolnych zastrzeżenia mechanik miał, znaczy do jednego ale jak sie bedzie robić to wszystkie 4 z obu stron http://allegro.pl/item323853628_wahacz_dolny_audi_a4_a6_vw_passat_lemforder_ory_.html brałem już od tego gościa ale nie jestem na bierząco... Druga sprawa tłumnik środkowy, byle jaki czy 'ori' za ok 130 zł? A moze gdzieś w okolicach Grodu Kraka znajde sklep z dobrymi cenami z dobrymi częsciami ? ;>
Gość rob Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Czy lemforder to dobre wahacze? oczywiście, tylko kupować :th:
Gość cloo Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Lemforder=ori, takze -dobry wybor. Wlasnie, wlasnie Max-tez sie zastanawiam, za co taki zaszczyt :gwizdanie: To co chlopczyki, po jednym :beer1: na dobry sen ??? ____________________________________ Dorota
Tukan Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Lemforder=ori, takze -dobry wybor. Wlasnie, wlasnie Max-tez sie zastanawiam, za co taki zaszczyt :gwizdanie: To co chlopczyki, po jednym :beer1: na dobry sen ??? ____________________________________ Dorota Ja juz jestem po jednym No to zdrówko Cloo
Gość cloo Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Zdróweczko Tukan, za ten Twoj "piekny" Róż ______________________________ Dorota
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Cloo chyba Ci się podoba Kraków , co? :naughty: Ostatnio często Nas odwiedzasz
Tukan Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Zdróweczko Tukan, za ten Twoj "piekny" Róż ______________________________ Dorota Nawzajem, u ciebie jakos tak ładniej sie komponuje
Gość trueogre Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Czy lemforder to dobre wahacze? oczywiście, tylko kupować :th: Ja też kupiłem Lemforrdery, po Wiśle zmieniam _________________________________________________ Trzeniu, Cuber, Themon thx za mini spocika :gwizdanie:
Gość cloo Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Kraków to jedno z najpiekniejszych znanych mi miast a ludzie jak widac-równiez przypadli mi do gustu (czyt. komplement) , Zdrówko-za Kraków i Krakowiaków Róz-no tak-w koncu kobieta, ale nie taka słodka-zareczam Ci ______________________________________ Dorota
Tukan Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Róz-no tak-w koncu kobieta, ale nie taka słodka-zareczam Ci ______________________________________ Dorota Eeee
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Kraków to jedno z najpiekniejszych znanych mi miast a ludzie jak widac-równiez przypadli mi do gustu (czyt. komplement) , Zdrówko-za Kraków i Krakowiaków Róz-no tak-w koncu kobieta, ale nie taka słodka-zareczam Ci ______________________________________ Dorota Południowcy mają coś w sobie
rex Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Trzeniu, Cuber, Themon thx za mini spocika Szkoda że mnie nie było, ale mam nadzieję że się dobrze bawiliście :gwizdanie:
Gość cloo Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 No -ja tez z poludnia w koncu Tak Tukan-Murzyn cos juz wie na ten temat _______________________________ Dorota
Rekomendowane odpowiedzi