Gość trueogre Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 wiem, ze sie dowiem wiem wiecej... troche "porealizujemy" planów :oklaski: i znowu aplauz i zaakceptowanie to lubie :> :> :> :oklaski: mosz jak chcesz :decayed: to już przesada, nie można rozpieszczać Murzynka bo się przyzwyczai i co będzie :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 jestem juz przyzyczajony do jednomyslnosci Krakowa w pewnych tematach i za to Was lubie :decayed:
Cuber Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 Jednomyslni to my jesteśmy prawie zawsze chociaż czasem jak to Krakusom małe sprzeczki sie przytrafią Dzięki za mini spocika...... ...... co powiedziałeś? ...... standardowa regułka
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 trzeba przyznać że to było boskie :laghing2:
Cuber Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 trzeba przyznać że to było boskie :laghing2: szydercy...... [br]Dopisany: 05 Marzec 2008, 01:00 _________________________________________________dobranoc
longinus Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 dziń dybry gratulacje dla szczęśliwego??????? za(d)ręczonego... a co dlaczego jedni mają mieć lepiej niż inni?
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 i znowu ziiimmmmaaaa yo ziomki Dobra , jadę do Myślenic. Sprawdzę czy Q działa
Cuber Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 Bry Wszystkim pierd.... zima ale zrobie jej na złosc i zimówek już nie założe spowrotem :th:
mega13 Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Dobra , jadę do Myślenic. Sprawdzę czy Q działa Hejjj czemu ja nic o tym nie wiem?? Wbij na kawę :decayed: a poza tym który to teraz GPS chce założyć na palec??
Hincó Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Adi i Ogr od razu sie odezwali o wahacze hyhy Powoli, najpierw trzeba zdecydowac czy juzczas na wymiana, narazie sie nic nie tłucze i skrzypi, a kasa przyda sie narazie ;] Ciekawa sprawa Kumpel mechanik, robi auta w domowym warsztacie, wszyscy do chwalą ale nie o to kom on, twierdzi że koledze zrobił wymiane wahaczy w a6, zmienił je na delphi czy jakieś takie na 'd' ale: przy każdej gałce zamontował kalamitki!. Przewiercił ponoć wachacze wkręcił kalamitki i koleś smarował przy każdej wymianie oleju i ponoć 100 tys zrobił bez problemów. Fakt że w tym może coś być, bo ciężkie japońce (suvy) maja kalamitki i jego vojager też ma oryginalnie.. Nie iwem czy to nie nadaje sie na osobny temat Co o tym sądzicie?
sokolnh Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 a jak on je zamontował ? bo jakos nie moge sobie tego wyobrazic
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 gdzie Wy ta zime macie? U mnie wiosna
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Dobra , jadę do Myślenic. Sprawdzę czy Q działa Hejjj czemu ja nic o tym nie wiem?? Wbij na kawę :decayed: a poza tym który to teraz GPS chce założyć na palec?? następnym razem jak pojadę to dam znać byłem na Słonecznej w drukarni Grafipack , to gdzieś niedaleko Ciebie?
Gość trueogre Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 gdzie Wy ta zime macie? U mnie wiosna Bo ty światowy jesteś, pieron cie wie gdzie ty teraz siedisz :polew:
Gość cloo Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 U mnie za oknem tez wiosna, ale temp. troche zbyt niska __________________________________ Dorota
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 gdzie Wy ta zime macie? U mnie wiosna Bo ty światowy jesteś, pieron cie wie gdzie ty teraz siedisz :polew: jak zawsze w czadzie, handluje dzis lnem cos dla zareczonych http://zdrowie.onet.pl/1473472,2040,,,,zapomniany_rozdzial_historii_zalotow,styl_zycia.html :polew: tak to sie robi, a nie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi