FANTOMAS Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 teraźniejsza matura to bzdura nie ma się czym chwalić taaaa..... ale chłopak ma już dobre podstawy na zmywak w londynie [br]Dopisany: 14 Maj 2010, 21:16_________________________________________________ Witam A ja znowu mam problem pompa wtryskowa padla, co robic, regenerowac stara czy kupic uzywana nie wiem ale podobno czytam bez zrozumienia ale kilka postów wczesniej kolega Mega13 ma w podpisie : DIESEL SERWIS specjalizacja POMPY WTRYSKOWE i WTRYSKIWACZE Powoływać się na Klub A4 to będą rabaty http://www.pompywtryskowe.eu/ tel. 516 193 874 I CO ZROBIC ZEBY MI SIE AVATAR WYSWIETLAL!!!!!!!!! Włącz telewizor lub kup oryginalną płytkę
jarko Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 I CO ZROBIC ZEBY MI SIE AVATAR WYSWIETLAL!!!!!!!!! Jaki link avatara wpisujesz :?: Napisz tu dokładnie tak samo.
david_n Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Panowie , gdzie w KRK jakaś DOBRA hamownia na ośkę? :decayed: czesc pany, angielski 20/20 teraźniejsza matura to bzdura nie ma się czym chwalić Rozszerzona też? :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 David , pokaż lepiej foty ze studniówki a nie o pierdołach piszesz
zlota1977 Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 dobra udalo sie Grzes dzieki za pomoc tylko zdjecie sie cos rozciaglo???? Trzeniu wyczysc skrzynke bo sie dostac do Ciebie na PW nie moza Tomek adres zapisalam dziekuje pieknie
david_n Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 David , pokaż lepiej foty ze studniówki a nie o pierdołach piszesz karwa takie rzeczy to tylko na pw
Gość TrueOgre Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 dobra udalo sie Grzes dzieki za pomoc jest git
zlota1977 Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 popracuje nad tym jutro!!!! dobranoc Panowie i kolorowych...
FANTOMAS Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 dobra udalo sie Tomek adres zapisalam dziekuje pieknie ups....nie zauważyłem że to płeć piękniejsza sorki za żarcik [br]Dopisany: 14 Maj 2010, 22:12_________________________________________________ David , pokaż lepiej foty ze studniówki a nie o pierdołach piszesz pewnie brak bo ją przespał urzygany w kiblu bo co ta za studniówka z której się coś pamięta
sokolnh Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Trzeniek, na kosocickiej masz hamownie niestety inercyjna, ale w miarę prawdziwe wartości pokazuję ewentualnie project XS
KERCZI Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 :hi: Putin do Miedwiediewa: - Słuchaj, Dima, coś trzeba zrobić z tymi strefami czasowymi, bo nie mozna wytrzymać. Dzwonię z życzeniami do Pekinu, a ci mi mówią, ze imieniny były wczoraj. Dzwonię do Warszawy z kondolencjami, a Tusk mi na to, że dopiero wsiadają do samolotu...
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Kerczi , za***isty ten kawał :decayed: znałem go tylko w wersji na końcu : delegacja wylatuje dopiero jutro :kox: :kox:[br]Dopisany: 15 Maj 2010, 11:34_________________________________________________Boseron , żyjesz łajdaku? [br]Dopisany: 15 Maj 2010, 11:34_________________________________________________ Trzeniek, na kosocickiej masz hamownie niestety inercyjna, ale w miarę prawdziwe wartości pokazuję ewentualnie project XS dzięki
mega13 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Pany wie ktoś gdzie w okolicy regeneruja lapy samochodowe?? Bo światła ni ma na krótkich :confused4:
nex Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Pany wie ktoś gdzie w okolicy regeneruja lapy samochodowe?? Bo światła ni ma na krótkich :confused4: chodzi Ci o regeneracje odbłyśników?? W Krakowie jest jedna firma która to zrobi, ale nie polecam bo robiłem. Musisz wysłać odbłyśniki z tego co pamiętam do Poznania. Popatrz na allegro tam są ogłoszenia. W Krk profesjonalnie niestety tego nie zrobisz.
Rekomendowane odpowiedzi