nex Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Pablo bo avantów jest więcej w ofertach sprzedarzy więc jest w czym wybierać i są tańsze
siemian Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja tu się nie kłócę które lepsze sedan czy avant bo u nas na krakowskich 90% to avanty co do dzisiaj się zastanawiam czym to jest spowodowane bo np. jak byłem 1 raz na spocie A6tek to było 25 sedanów a ani jednego avanta [br] hmmm... to czemu zacząłeś jezdzić na spoty a4-klub...? Nie mogłeś tam zostać... :polew: :polew: Nie no Pablo żartuje :decayed:
Wąski Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja tu się nie kłócę które lepsze sedan czy avant bo u nas na krakowskich 90% to avanty co do dzisiaj się zastanawiam czym to jest spowodowane bo np. jak byłem 1 raz na spocie A6tek to było 25 sedanów a ani jednego avanta [br] hmmm... to czemu zacząłeś jezdzić na spoty a4-klub...? Nie mogłeś tam zostać... :polew: :polew: Nie no Pablo żartuje :decayed: :polew:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 08:46_________________________________________________ Pablo bo avantów jest więcej w ofertach sprzedarzy więc jest w czym wybierać i są tańsze od kiedy [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 08:46_________________________________________________ Względy użytkowe to nie wózek, bez przesady Teraz stelarze są lekkie i fajnie się składają, po pół roku zmieniasz na jeszcze lżejszy a po dwóch już praktycznie całkiem odstawiasz. Poza tym sedany mają większe bagażniki jak avanty ale jaki TY masz gust :naughty: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 08:47_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1658922,0,1,dziura-pochlonela-trzypietrowy-budynek-i-skrzyzowanie,wiadomosc.html
jarko Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Dzieki Jarko za opony Dobre :?: BTW Nie ma to jak grill w ten piękny środowy poranek
Cuber Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 i są tańsze Nieprawda ! Sedan jest tańszy niż Avant jako nowy w Salonie :gwizdanie: przykład : A4 sedan 2,0 TDI 121800 zł A4 Avant 2,0 TDI 132600 zł VW Passat Sedan 2,0 TDI 88590 zł VW Passat Variant 2,0 TDI 94090 zł wyposazenie takie samo :gwizdanie: Jarko, jesli chodzi o Avant lub Seden to jest to tak samo jak: jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki
PABLO Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja tu się nie kłócę które lepsze sedan czy avant bo u nas na krakowskich 90% to avanty co do dzisiaj się zastanawiam czym to jest spowodowane bo np. jak byłem 1 raz na spocie A6tek to było 25 sedanów a ani jednego avanta [br] hmmm... to czemu zacząłeś jezdzić na spoty a4-klub...? Nie mogłeś tam zostać... :polew: :polew: Nie no Pablo żartuje :decayed: W sumie :polew: Cuber są droższe ale tak jak powiedziałeś TYLKO w salonie a jak wiemy większość ludzi kupuje używane samochody i tutaj są droższe sedany
Cuber Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Pablo , niekoniecznie :gwizdanie: Napewno jest wiecej Avantów niż sedanów ale za wiele to nie zmienia, porównaj dwa takie same auta na rynku wtórnym i zobacz jaka jest róźnica w cenie
jarko Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jarko, jesli chodzi o Avant lub Seden to jest to tak samo jak: jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki To ja biorę te córki... w sedanie
PABLO Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ale w większości przypadków są droższe wystarczy popatrzeć od jakiej kwoty zaczynają się B7 w sedanie a od ilu avanty np na takim allegro. Więcej jest po prostu avantów :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 To ja biorę te córki... w sedanie Jarko córki sa w Avancie a Tobie zostają ogórki Ale w większości przypadków są droższe wystarczy popatrzeć od jakiej kwoty zaczynają się B7 w sedanie a od ilu avanty np na takim allegro. Więcej jest po prostu avantów :gwizdanie: Napisałem , porównaj dwa takie same samochody
PABLO Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Dobra panowie ja uciekam pod Nowy Sącz. Miłego dnia
jarko Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 A niech będą i te ogórki... byleby koszerne Wiadomo że to każdego indywidualna sprawa co mu się bardziej podoba. Ja na pewno jak będę zmieniał na osobowe to kupię sedana - avant mi już nie potrzebny
Cuber Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja na pewno jak będę zmieniał na osobowe to kupię sedana - avant mi już nie potrzebny Mi bardziej podobają sie Avanty i do tego czarne szukam teraz kolejnego Avanta i w dodatku czarnego
jarko Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 szukam teraz kolejnego Avanta i w dodatku czarnego zaskoczyłeś mnie
FANTOMAS Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 jak byłem 1 raz na spocie A6tek to było 25 sedanów a ani jednego avanta Bo pewnie 100% to były C4 i C5 które w avancie są mało atrakcyjne tym bardziej że to już inna klasa tutaj raczej przy zakupie nówki prezes nie myślał że będzie musiał wpychać wózek i stąd więcej sedanów Podzielam opinię Boserona (na marginesie :oklaski: za mgr inż) czasy kiedy auta kombi były utożsamiane z badylażami z rybitw się już skończyły. Teraz każdy już patrzy że od przybytku głowa nie boli i lepiej mieć niż nie mieć a jak jeszcze ładnie wygląda Ja mam w swojej A6 taki kufer że jak coś wpadnie na koniec to nie mogę dosięgnąć no i co z tego jak gównianego LCD musiał mi szwagier kombiakiem przywozić bo dziura w bagażniku za mała i gucio więc tak jak w życiu czasem nie można mieć i rybek i akwarium
Gość mmcv Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 szukam teraz kolejnego Avanta i w dodatku czarnego bedzie B8 ?czy C6 ?
Rekomendowane odpowiedzi