Cuber Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ale Angole kopali sie po czołach :wallbash:
Wąski Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Wąski nie masz przypadkiem spryskiwaczy reflektorów do b7 s-line?? nie mam [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2010, 22:53_________________________________________________ Pany, co może chcieć windykacja z UMK z al. Powstania Warszawskiego :?: Bo mandaty to na Basztowej... chyba mandat
jarko Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 No właśnie mandaty są na Basztowej, a nie na Powstania W. No i mandaty to na koncie kase zajmują... Więc to raczej coś innego
PABLO Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2010, 01:22_________________________________________________ Kompletnie nie rozumiem tego kumpla Pabla http://www.allegro.pl/item1071696140_audi_a6_3_0_tdi_qattro_skora_navi_klimatronic.html nawet jak zmieni napinacze wtryski tarcze klocki zawieche ja by coś itp. zarejestruje opłaci AC i pewnie jeszcze coś z kasy zostanie w porównaniu z tą B7 nie wiem nie wiem No tak Tomek ale dla niego C6 jest za dużym samochodem, chciał kupić na początku A3 z rocznika 2003-2006 ale namówiłem go na A4 Właśnie stał się posiadaczem B7 3.0 TDI i ma podjechać na spota to oblookacie.
zieluch Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Tomek od zawsze a6 jest tańsze od a4 w 3.0tdi. tatchciałmi wcisnąć a6
Gość TrueOgre Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Piotrek podbij mi aukcje, link masz na gg
Cuber Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2010 all Pablo i za ile kupił to 3,0 TDI ? Urwał coś z ceny ?
PABLO Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 all Pablo i za ile kupił to 3,0 TDI ? Urwał coś z ceny ? Tysiaka urwał także nie dużo, poszła za 64 kawałki, w ASO wyszło jeszcze że drzwi były malowane ale tak to podobno wszystko ok zgodnie z książką, gość z komisu w porządku gość bo dał mu auto a przelew dostanie dopiero w poniedziałek.
FANTOMAS Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 No tak Tomek ale dla niego C6 jest za dużym samochodem, chciał kupić na początku A3 z rocznika 2003-2006 ale namówiłem go na A4 Właśnie stał się posiadaczem B7 3.0 TDI i ma podjechać na spota to oblookacie. No tak każdy ma swoje poglądy ale dla mnie dalej to bezsens wydać 64koła na A4 3.0 z 05' za te pieniądze można już przebierać w lepszych i młodszych autach. Tomek od zawsze a6 jest tańsze od a4 w 3.0tdi. tatchciałmi wcisnąć a6 Michał o gustach się nie dyskutuje dla mnie wybór byłby oczywisty No właśnie mandaty są na Basztowej, a nie na Powstania W. No i mandaty to na koncie kase zajmują... Więc to raczej coś innego Jarek może jakiś podatek gruntowy ? all Tysiaka urwał także nie dużo, poszła za 64 kawałki, gość z komisu w porządku gość bo dał mu auto a przelew dostanie dopiero w poniedziałek. pewnie gość z komisu wolał kuć żelazo póki gorące jak znalazł takiego napaleńca czemu nie ma więcej takich ;(
Cuber Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2010 Fakt faktem, kolega Pabla był tak napalony na ta audiole że jak by mu powiedziano że jest złożona z dwóch to i tak by Ją kupił cóż sie dziwić jak podobno wczesniej jeździł Fiatem Bravo
zieluch Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Tomek od zawsze a6 jest tańsze od a4 w 3.0tdi. tatchciałmi wcisnąć a6 Michał o gustach się nie dyskutuje dla mnie wybór byłby oczywisty żartowałem Taka A6 to dla ustatkowanych ludzi :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Fakt faktem, kolega Pabla był tak napalony na ta audiole że jak by mu powiedziano że jest złożona z dwóch to i tak by Ją kupił cóż sie dziwić jak podobno wczesniej jeździł Fiatem Bravo Był napalony czego nie ma ukrywać bo to była najlepsza jaką oglądał Cuber a ten gość z komisu mieszka zaraz obok kumpla bo mówił mi że wydawała mu się znajoma twarz. Tylko szkoda że nie będzie jeździł na spoty bo mówił że go nie interesują takie rzeczy, zresztą on to auto będzie traktował jako wóz do poruszania się z punktu a do b i nie będzie w nim nic modzić.
Cuber Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2010 Taka A6 to dla ustatkowanych ludzi dokładnie zresztą on to auto będzie traktował jako wóz do poruszania się z punktu a do b i nie będzie w nim nic modzić. to po co kupował 3,0 TDI w takim razie ? mógł kupić 2,0 TDI i tez by było
PABLO Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Taka A6 to dla ustatkowanych ludzi dokładnie zresztą on to auto będzie traktował jako wóz do poruszania się z punktu a do b i nie będzie w nim nic modzić. to po co kupował 3,0 TDI w takim razie ? mógł kupić 2,0 TDI i tez by było No mógł kupić 2.0 TDI ale trafiła mu się taka, choć myślę że jak będzie mu ten silnik "w chodzić do d*py" to ją szybko sprzeda
FANTOMAS Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Tomek od zawsze a6 jest tańsze od a4 w 3.0tdi. tatchciałmi wcisnąć a6 Michał o gustach się nie dyskutuje dla mnie wybór byłby oczywisty żartowałem Taka A6 to dla ustatkowanych ludzi :gwizdanie: Michał bez urazy ale pewnie na swoją bunię 3 lata na zmywaku w Londynie nie tyrałeś więc nie patrzyłeś na decyzję zakupu pod wględem "co można za to mieć" kupiłeś oczywiście to co Ci się podobało i ja pewnie w twoim wieku też bym tak zrobił gdyby ktoś mi postawił pod domem B7 i C6 i spytał którą chcę bo sądzę że miałbyś przeje....ne u belfrów na uczelni jak byś podjeżdżał C6 a oni Lanosami
Rekomendowane odpowiedzi