Wąski Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Siema dzis w krk kolo godziny 15 na Armii Krajowej włamali mi sie h*je doauta rozjebali mi zamek w drzwiach klemke uszkodzili i troche drzwi cos ich musiało społoszyc bo nie weszli do srodka bo nic z wnetrza nie zniklo i stacyjki nie ruszyli.Co za kutasy co za pedały współczuje
nex Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Siema dzis w krk kolo godziny 15 na Armii Krajowej włamali mi sie h*je doauta rozjebali mi zamek w drzwiach klemke uszkodzili i troche drzwi cos ich musiało społoszyc bo nie weszli do srodka bo nic z wnetrza nie zniklo i stacyjki nie ruszyli.Co za kutasy ja pier**le :wallbash:. Dlatego nie zostawiam auta na innym niż strzeżony jak jestem w krk :wallbash:. Po prostu strach
nex Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 z sondaży na razie 5 procent różnicy hahahhaa yeeeeeaaah
Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 z sondaży na razie 5 procent różnicy hahahhaa yeeeeeaaah a gdzies Ty to widział Kaczorku [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 20:12_________________________________________________ 12,5 procent różnicy Nex dokładnie
nex Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 nie oglądajcie TVN tylko TVP1 . A chyba zdajecie sobie sprawę że SLD to większość w II turze PiS Zresztą spokojnie to tylko sondaże na razie
Cuber Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 nie oglądajcie TVN tylko TVP1 nie oglądam PISowskiej telewizji ps. NEX jesteś jedyną osobą poniżej 35 roku zycia którą znam i głosuje na k..... :wallbash:
nex Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Cuber PO jest dobre dla biznesmenów. Tak jak już mówiłem dla nich albo bogaty albo biedny, nie ma pośrednich. Liberał Zresztą chciał bym się kiedyś dowiedzieć przyczynę katastrofy prezydenckiego samolotu. II tura powie prawdę, SLD = większość PiS, poglądy. W II turze większość młodzian wyjedzie na wakacje więc looz [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 20:20_________________________________________________poza tym, każdy ma swoje poglądy i głosuje jak uważa
Wąski Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 nie oglądajcie TVN tylko TVP1 nie oglądam PISowskiej telewizji ps. NEX jesteś jedyną osobą poniżej 35 roku zycia którą znam i głosuje na k..... :wallbash: :good:[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 20:26_________________________________________________już jednego KACZORA mieliśmy i pokazali co potrafią
PABLO Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 ps. NEX jesteś jedyną osobą poniżej 35 roku zycia którą znam i głosuje na k..... :wallbash: Nie tylko on bo ten kolega co kupił B7 też na niego zagłosował No to oglądamy brazyliane Kuźwa znowu TRĄBIĄ :wallbash:
FANTOMAS Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Siema dzis w krk kolo godziny 15 na Armii Krajowej włamali mi sie h*je doauta rozjebali mi zamek w drzwiach klemke uszkodzili i troche drzwi cos ich musiało społoszyc bo nie weszli do srodka bo nic z wnetrza nie zniklo i stacyjki nie ruszyli.Co za kutasy Witam PO mi wprowadza kase fiskalną ...uje a jak Bornek marjonetka przejdzie II turę to już się nie będą musieli na cmentarzach spotykać Rychu z Krzychem bo kto im podskoczy będzie banda kolesi jak Kaczucha przejdzie to będzie reapley ostatnich paru lat eeeh.....jedyny słuszny wybór Korwinek on zrobi porządek :naughty: Obstawiam dziubarę auta. Pewnie Cię przylukali że S4 może nawet jeździli za tobą czekając na dogodną sytaucję. Potem jak by się udało to dzipla zderzaczki kiera z jaśkami deska fele itp. . Jak by chcieli coś ze środka to by szyba poszła w pare sekund bez zabawy z otwieraniem drzwi.
Wąski Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 ps. NEX jesteś jedyną osobą poniżej 35 roku zycia którą znam i głosuje na k..... :wallbash: Nie tylko on bo ten kolega co kupił B7 też na niego zagłosował No to oglądamy brazyliane kolega kolega i kolega
nex Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 nie będziemy dyskutować o polityce bo jeden lubi wiśnie drugi śliwki . Wąski dla was lepszy KOMOROWSKI owszem, dla mnie nie Jak już pisałem LIBERAŁ OFF
Wąski Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 nie będziemy dyskutować o polityce bo jeden lubi wiśnie drugi śliwki . Wąski dla was lepszy KOMOROWSKI owszem, dla mnie nie Jak już pisałem LIBERAŁ OFF dlaczego dla NAS ?
nex Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 No przecież głosujesz na niego to widocznie Ci odpowiada jego myślenie i wizja polityczna[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 20:31_________________________________________________Mnie bardzo Cieszy wynik NAPIERALSKIEGO!!!!! :cool1: taki młodzik i kurka zyskał sobie Gdyby nie nadawał na kościół to myślę że było by lepiej
Wąski Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 głosowałem na niego bo tak naprawdę nie ma na kogo.Nie jest idealny ,ale należy dać szansę PO aby mieli prezydenta i premiera.i ZOBACZYMY CO IM WYJDZIE !!! a nie długo wybory do parlamentu i wtedy jak nic PO nie zrobi to legnie ..... po prostu
nex Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 no i dobrze że masz swoje zdanie a nie sugerujesz się "bo tak głosują znajomi" Ja też mam swoją wizje i poglądy i zagłosowałem na KACZYŃSKIEGO. Nie uważam tego tematu za temat kłótni. Każdy ma swoją wizję
Rekomendowane odpowiedzi