Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kerczi co mi trąbisz z rana na żone :evil:

BTW Pany wymyślcie jakieś fajne imię dla kotki - stawiam flaszkę za dobry pomysł.

W klimacie rosyjskim najlepiej i na literkę "D" musi się zaczynać :rolleyes:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kerczi co mi trąbisz z rana na żone :evil:

BTW Pany wymyślcie jakieś fajne imię dla kotki - stawiam flaszkę za dobry pomysł.

W klimacie rosyjskim najlepiej i na literkę "D" musi się zaczynać :rolleyes:

podrywam wszystkie doopy w a4 wiec i na Nia padlo, a Ona odrazu musi tak wszystko opowiadac :)

Ruskie na D hmmm...

Dupodajka ;p

Datrioszka[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 08:28_________________________________________________

btw

Jarko dzieki za muze, daje rade :):good::notworthy:

Opublikowano

a Ona odrazu musi tak wszystko opowiadac :)

:naughty:

Dupodajka ;p

Datrioszka

To pierwsze :kox:

Drugie dobre :good:

I jeszcze takie małe oszustwa mam: D'Lena i D'Marusia :naughty:

BTW To dla niej potrzebne jest imię :decayed:

4215255_3_84b9_d.jpeg

Jarko dzieki za muze, daje rade :):good::notworthy:

Coś jeszcze wyssam z sieci to zapodam następnom razom :wink4:

Opublikowano

Kira, Swietłana, Liudmiła, Tania, Jekaterina (Katia), Wiera, Zoja, Natasza, Nadjezdza, Nadia, a moze poprostu Tamara --> zdrobnienie Mara, Marcia ;p

Opublikowano

Był do wzięcia jeszcze taki kozak :naughty:

4215255_9_8bab_d.jpeg

Jak nic wykapany Dimitri :kox:

Opublikowano

Był do wzięcia jeszcze taki kozak :naughty:

4215255_9_8bab_d.jpeg

Jak nic wykapany Dimitri :kox:

ładna kotka :naughty: lubię inne kotki :evil:
Opublikowano
  • Autor

bry wszystkim :wink4: :wink4:

Opublikowano

bry :hi:

Opublikowano

Siema wszystki :siema:

Mega kac....

Opublikowano

Jarko a moze bardziej z rumunska....Dacia ??? :kox:

Opublikowano

Jaro, a może bardziej słowiańskie - Dzierżysława :)

Opublikowano

Dzięki za dzisiejszy meeting w końcu było mordek jak dawnej[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 01:22_________________________________________________David te twoje fele na pewno mają 8,5J bo patrzyłem i dla A3 , A4 są 7,5J a dla A6 , A8 jest 8,5J i wtedy kapeć ma być 245 i może dlatego są takie szerokie

Bo to sa felgi z A6 :kox:

siemano :hi:

Opublikowano

Jaro, a może bardziej słowiańskie - Dzierżysława :)

nie bo Jarko jak bedzie mowil ze nie moze zdzierzyc tego to kot bedzie do Niego przylazil... ;p

Opublikowano

Daj jej na Imię DEBRA i będzie good. Możesz mówić do niej DEBI :naughty: :naughty:

Opublikowano

Pany dostalem robote jako doradca klienta biznesowego w netii :decayed: a widze, ze niektorzy maja wlasne firmy wiec moze bym mogl do kogos podjechac?? :> spotkanie oczywiscie jest za free, ja sobie pocwicze porzedstawianie oferty bez stresu, a moze sie tez okazac, ze jakies zmiany beda oplacalne dla firmy jesli chodzi o tel stacjonarny oraz neta i cos sie uda zaoszczedzic :)

Opublikowano

Pany dostalem robote jako doradca klienta biznesowego w netii :decayed: a widze, ze niektorzy maja wlasne firmy wiec moze bym mogl do kogos podjechac?? :> spotkanie oczywiscie jest za free, ja sobie pocwicze porzedstawianie oferty bez stresu, a moze sie tez okazac, ze jakies zmiany beda oplacalne dla firmy jesli chodzi o tel stacjonarny oraz neta i cos sie uda zaoszczedzic :)

to na spocie musisz postawic flaszke zeby Ci sie dobrze pracowalo bo inaczej nici z tego...

Opublikowano

to na spocie musisz postawic flaszke zeby Ci sie dobrze pracowalo bo inaczej nici z tego...

Jedna to sobie tylko smaka zrobimy, a na skrzynke jeszcze nie zarobiłem :decayed:

Opublikowano

Jedna to sobie tylko smaka zrobimy, a na skrzynke jeszcze nie zarobiłem :decayed:

ale bez niej nie zarobisz nic

Opublikowano

gorzej jak chlopaki zlapia smaki, bedzie zrzuta i sie tak skonczy, ze nie bedzie komu ze spota wracac bo wszyscy w trupa polecą :decayed::polew:

Opublikowano

gorzej jak chlopaki zlapia smaki, bedzie zrzuta i sie tak skonczy, ze nie bedzie komu ze spota wracac bo wszyscy w trupa polecą :decayed::polew:

Katarzyna Sobczyk - O mnie sie nie martw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.