Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Piszę w tym wątku po raz pierwszy, choć dumnie od zakupu mojej A4 jeżdżę z klubową naklejką nigdy nie zjawiłem się na Spocie. Liczę jednak na wasza wyrozumiałość i ewentualną pomoc :).

Potrzebuję aby ktoś kto się na tym zna wykonał diagnostykę VAGiem/ logi dynamiczne i ocenił co może być przyczyną ciągle powracającego spadku mocy. Obawiam się że jeśli po raz kolejny udam się do mechanika on znowu coś pogrzebie i pomoże to na 2 miesiące, a wolałbym rozwiązać ten problem raz na zawsze.

Czy jest szansa aby podczas najbliższego spotu ktoś pomógł (ewentualnie w inny dzień po 18 gdzieś w Krakowie) ?

Samochód jak w profilu: A4 B5 1.8 (ADR) + LPG (265 tys km)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Boseron sa takie palta na skuter takie dlugie i wtedy wszystko masz w D

Opublikowano

Boseron zainwestuj w pełną piankę dla serferów :naughty:

Kerczi ty masz ETKE Tecar?

Opublikowano

Chyba ma bo ją dawałem :decayed:

Opublikowano

A ty masz też tecar ? bo mój coś sie ostanio przestał łączyć z serwerem i nie wyszukuje mi po vin-ie części kolega też ma tecar-a i ma to samo szukałem na forach i ludzie podają że jest jakiś problem z serwerem i nie wiadomo kiedy to będzie działać a jest już tak od kilku dobrych dni

Opublikowano

A ty masz też tecar ? bo mój coś sie ostanio przestał łączyć z serwerem i nie wyszukuje mi po vin-ie części kolega też ma tecar-a i ma to samo szukałem na forach i ludzie podają że jest jakiś problem z serwerem i nie wiadomo kiedy to będzie działać a jest już tak od kilku dobrych dni

I nie wiadomo czy wogóle zacznie działać :wink4:

Opublikowano

szukanie po Vinie nie dziala już dobre 2 tygodnie...

Opublikowano

:disgust:

akurat teraz się musialo zje..ać jak potrzebuje sprawdzić graty do swojego

Opublikowano

:disgust:

akurat teraz się musialo zje..ać jak potrzebuje sprawdzić graty do swojego

Tomek ale przeciez ty masz dwa vin to chodzi o przedni czy tylni samochód :polew: A tak na powaznie to co konkretnie potrzebujesz ??

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi: Tomek pianka juz zakupiona na allegro :wink4: jeszcze płetwy i bedzie sie czym odpychać.....

dzwoniłem do jaworzna i nie mają regenerowanych turbin do tego modelu.... szukam dalej.

Miłego dnia wszystkim życze.

Opublikowano

Witam,

Piszę w tym wątku po raz pierwszy, choć dumnie od zakupu mojej A4 jeżdżę z klubową naklejką nigdy nie zjawiłem się na Spocie. Liczę jednak na wasza wyrozumiałość i ewentualną pomoc :).

Potrzebuję aby ktoś kto się na tym zna wykonał diagnostykę VAGiem/ logi dynamiczne i ocenił co może być przyczyną ciągle powracającego spadku mocy. Obawiam się że jeśli po raz kolejny udam się do mechanika on znowu coś pogrzebie i pomoże to na 2 miesiące, a wolałbym rozwiązać ten problem raz na zawsze.

Czy jest szansa aby podczas najbliższego spotu ktoś pomógł (ewentualnie w inny dzień po 18 gdzieś w Krakowie) ?

Samochód jak w profilu: A4 B5 1.8 (ADR) + LPG (265 tys km)

no to podjedz :) ktos pomoże [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 08:42_________________________________________________

:hi:

:hi:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 08:43_________________________________________________

:hi: Tomek pianka juz zakupiona na allegro :wink4: jeszcze płetwy i bedzie sie czym odpychać.....

dzwoniłem do jaworzna i nie mają regenerowanych turbin do tego modelu.... szukam dalej.

Miłego dnia wszystkim życze.

jak chcesz mam taka na skuter ale wodny :kox:
Opublikowano

Robert jutro jesteś w pracy Ty czy Sławek, mam dla Ciebie te gry :evil:

Opublikowano

vag by sie przydał bo wymieniłem se olej pod blokiem i tera musze serwis wykasowac

Opublikowano

nie wiem :gwizdanie: bo nic nie popracuję :gwizdanie: jedziesz przez Warszawę ? [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 08:53_________________________________________________

vag by sie przydał bo wymieniłem se olej pod blokiem i tera musze serwis wykasowac

ASO :naughty:
Opublikowano

zieluch i jak twoja :ad: ??[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 08:56_________________________________________________

nie wiem :gwizdanie: bo nic nie popracuję :gwizdanie: jedziesz przez Warszawę ? [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 08:53_________________________________________________

ASO :naughty:

nie ASO tylko SERVICE mi pisze

Opublikowano

były pewne roczniki b5 gdzie mozna było samemu to wykasować, jak miałem b5 z 98r AHU to była taka możliwość.[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 09:01_________________________________________________w B7 u ojca tez skasowałem bez problemu[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 09:02_________________________________________________i w obecnej b6 :wink4:

Opublikowano

ja tez sie starałem ale teraz juz nic nie widac na wyswietlaczu

Opublikowano

Nie jade przez warszawe, daj znać co z jutrem w takim razie bo muszę wiedzieć jak sobie poukładać wszystko,

btw - i tak nic nie robisz w soboty :evil:

Opublikowano

Nie jade przez warszawe, daj znać co z jutrem w takim razie bo muszę wiedzieć jak sobie poukładać wszystko,

btw - i tak nic nie robisz w soboty :evil:

ta ile razy przejezdzam po pierogi w sobote to Wąski leży pod autem i cośgmyro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.