Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 No i własnie dotarł tylni zderzaczek..... wrrr na następny spocik w Niedziele będzie prezentacja powinno mi się udac wszystko już założyc No to super Czekam na efekty,ktore z gory wiadomo ze beda
sokolnh Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 No i własnie dotarł tylni zderzaczek..... wrrr na następny spocik w Niedziele będzie prezentacja powinno mi się udac wszystko już założyc mamy przyjść na galowo ?
Cuber Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2008 No i własnie dotarł tylni zderzaczek..... wrrr na następny spocik w Niedziele będzie prezentacja powinno mi się udac wszystko już założyc mamy przyjść na galowo ? no bo będzie cała firma cateringowa ogólnie WDK
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 No i własnie dotarł tylni zderzaczek..... wrrr na następny spocik w Niedziele będzie prezentacja powinno mi się udac wszystko już założyc mamy przyjść na galowo ? no bo będzie cała firma cateringowa ogólnie WDK No wkoncu jakis nowy obraz spotow
Gość Murzyn Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 no to trza frak i muche przygotowac
Cuber Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2008 no to trza frak i muche przygotowac no i wiecie na impreze trza przyjsc z flachą 0,7 Finki
sokolnh Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 no to trza frak i muche przygotowac no i wiecie na impreze trza przyjsc z flachą 0,7 Finki 0,7 moge przynies, ale ładnych finek nie znam, moge Ci przyprowadzic jakoms ładna polke, ok ?
Cuber Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2008 no to trza frak i muche przygotowac no i wiecie na impreze trza przyjsc z flachą 0,7 Finki 0,7 moge przynies, ale ładnych finek nie znam, moge Ci przyprowadzic jakoms ładna polke, ok ? dawaj dawaj..... chłopaki sie napewno ucieszą
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 A jakie finki proponujesz??Czerwono skóre Czyste,a moze Jakies cytrynowe
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Hej stefany :dance: :dance: Cos taki ucieszony?? Na tance idziesz
sokolnh Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 i nie z cytrynkami, jakies melony czy coś było by w sam raz [br]Dopisany: 24 Styczeń 2008, 14:05 _________________________________________________Murzyn uważaj, KKK wraca
gzrybol Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam Panowie dajcie mi namiary na jakieś auto części bo nie mogę dostać tylnej lampy do mojej niuni. do starszych roczników są a do 99-2000 nie ma
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Popłakałem się http://pl.youtube.com/watch?v=9OE4T1so8wY&feature=related
Gość Murzyn Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Misie, Wy mi lepiej powiedzcie, czy ta "zaloba narodowa" to obowiazuje tak naprawde?? ;( Same zaloby od kad kaczor jest prezydentem za chwile 365 dni w roku kurna bedzie wprowadzona
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Misie, Wy mi lepiej powiedzcie, czy ta "zaloba narodowa" to obowiazuje tak naprawde?? ;( Same zaloby od kad kaczor jest prezydentem za chwile 365 dni w roku kurna bedzie wprowadzona Załoba obowiązuje od dzis od godziny 19:00 do Soboty tej samej godziny.
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Misie, Wy mi lepiej powiedzcie, czy ta "zaloba narodowa" to obowiazuje tak naprawde?? ;( Same zaloby od kad kaczor jest prezydentem za chwile 365 dni w roku kurna bedzie wprowadzona Byc moze nie bedzie skokow w Zakopcu przez ta załobe
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Misie, Wy mi lepiej powiedzcie, czy ta "zaloba narodowa" to obowiazuje tak naprawde?? ;( Same zaloby od kad kaczor jest prezydentem za chwile 365 dni w roku kurna bedzie wprowadzona Byc moze nie bedzie skokow w Zakopcu przez ta załobe Nawet nie godoj
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Misie, Wy mi lepiej powiedzcie, czy ta "zaloba narodowa" to obowiazuje tak naprawde?? ;( Same zaloby od kad kaczor jest prezydentem za chwile 365 dni w roku kurna bedzie wprowadzona Byc moze nie bedzie skokow w Zakopcu przez ta załobe Nawet nie godoj No zapewne nie bedzie sobotnich skokow,jak jest załoba
Rekomendowane odpowiedzi