PABLO Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Sokół coś pisał że to znajomy Pabla ale czy to prawda to ja nie wiem Ch^^a prawda, nie mieszajcie mnie do tego i nie przeszkadzać bo jestem w pracy :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 koledzy, ma ktoś może g-techa ? MaGGu z A3 klub. Zagadaj z nim. Jak nie masz kontaktu to pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 to że Maggu ma to wiem, pytam się Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 a stoper w nokii nie wystarczy? chyba nikt nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Co tak tu pusto :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 pozdrowienia z Zakopca , upał, upał upał...... słoneczko opala aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 pozdrowienia z Zakopca , upał, upał upał...... słoneczko opala aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Panowie ile kosztuje malowanie elementu w Krakowie? I czy liczą sobie osobno lakier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Panowie ile kosztuje malowanie elementu w Krakowie? I czy liczą sobie osobno lakier? Zależy u kogo ale w granicach 300zł za element, lakieru nie liczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 :hi: [br]Dopisany: 17 Lipiec 2010, 00:44_________________________________________________ pozdrowienia z Zakopca , upał, upał upał...... słoneczko opala aż miło dużo ludzi w Zakopcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Dobrze krzyż ma stać!!!!!!!!!!!! Jak by był w krk też bym pilnował :polew: chyba sam nie wiesz co napisałes :gwizdanie: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Dobrze krzyż ma stać!!!!!!!!!!!! Jak by był w krk też bym pilnował :polew: chyba sam nie wiesz co napisałes :gwizdanie: :wallbash: hmm, moze nex zamiast kapelusza ma juz moherowy berecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Co tu się wyrabia ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Panowie ile kosztuje malowanie elementu w Krakowie? I czy liczą sobie osobno lakier? po stodołach 200-250 w komorze 300-400zł zależy jaki element jak duża macha to nawet 450-500 niektórzy sobie krzyczą jeszcze extra jak z dwóch stron trzeba np mache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Wstawac do pracy nieroby!!!!!!!! :polew: :polew:[br]Dopisany: 17 Lipiec 2010, 06:50_________________________________________________do wszystkich innych tak wiem wiem jakbym skonczyl takie szkoly jak Wy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 :naughty: ostatnio zakupiłem u siemiana na aukcji dobrze chroni głowę przed panującymi obecnie upałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 :naughty: ostatnio zakupiłem u siemiana na aukcji dobrze chroni głowę przed panującymi obecnie upałami Tak jak chciałeś z tyłu haft: "Niech żyje PiS i Radyjo Maryja" a z przodu "Passat Forever"...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 PABLO pozwolił CI się ktoś śmiać? nooo więc cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi