rtocki Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 No co ty, przecież to jak z wozami-można zajeździć Poldona, a można brać nowsze modele co jakiś czas , a zboki na forum to sobie już pomagali schylić się po mydełko w męskiej łaźni (nie pamiętam kto jest tą parą kochającą inaczej, ale parę razy się tu dyskusja pojawiła ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 aaaa to Pablo z Sokołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 No to nara, właśnie mi się ściągnął ostatni TopGear (Z BBC Knowledge PL, bo niestety TVN Turbo zaprzestało) obejrzę dla odprężenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Jarko z tego co pamietam to by pograc na sieci trzeba miec ORI FIFKE no to którą mi trzeba, ostatnią, wcześniejszą :?:[br]Dopisany: 13 Marzec 2008, 23:59 _________________________________________________ rtocki => spoko , jesli co jeszcze bedzie potrzebne to daj cynka załatwimy ( żonka bardzo sympatyczna :gwizdanie: ) Niedługo będzie wolna, dobrze zarabia, w miarę młoda (28 lat)... tylko marudzi strasznie itd Ale to nie ten dzial, sprzedaj jest gdzie indziej Swoja droga 28-ki faktycznie nudza kurcze, nie straszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 aaaa to Pablo z Sokołem kto był na śląsku z Pablem w poniadziałek to był :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Dziń dybry, kochani Panowie (muszę chyba tak zacząć, żeby klimat podtrzymać), dziś wyjeżdzam do RZ ale w niedz. powinienem zdążyć na spota ok 17.30. Mam prośbę czy ktoś mógłby mi zVAGinować brylancika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 rtocki mysle ze da rade zvagowac twojego brylanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 rtocki mysle ze da rade zvagowac twojego brylanta Jakby co moge przywiez sprzet :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 mtytus no to przywoź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 a ja też załapie sie na vagowanko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 a ja też załapie sie na vagowanko ? razem z pablem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 a ja też załapie sie na vagowanko ? razem z pablem pablo też chciał podłaczyc bo ma inspekcje serwisową do skasowania sokół ty się nie załapiesz, baterii nie starczy a Ty też w kolejce czekasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Witka. O widze kilka zmian na forum. kilka osób nam zniknęło. PS. Adi jak z tempomatem? Ja już śmigam od 2 tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Panowie jest możliwość załatwienia biletów na mecz Polska - USA 26 marca jakby ktoś nie wiedział, cena 50 zł sektor D3. Chętni niech kontaktują się ze mną lub z Adim, potrzebne pesele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ej nie róbcie jaj co sie z Murzynem stało?? :shocked: :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Keżor też odszedł ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ktoś wyjaśni ? Czy musze czytac księge żali i sie wtedy coś dowiem. A swoją drogą jedno mnie zastanawia , czemu Lukas jest moderatorem , bo jakoś nie widzę , żeby sie udzielał jako mod. ???? Chyba rozumiecie mój tok myślenia.?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ktoś wyjaśni ? Czy musze czytac księge żali i sie wtedy coś dowiem. A swoją drogą jedno mnie zastanawia , czemu Lukas jest moderatorem , bo jakoś nie widzę , żeby sie udzielał jako mod. ???? Chyba rozumiecie mój tok myślenia.?? nie myśl publicznie bo będzie ban..... :gwizdanie: PIS rzadzi pełna inwigilacja :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 WWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 WWA KRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi