nex Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 :polew: dobre w choooj :kox: siemian chyba nie muszę Ci mówić pod jaki to punkt regulaminu podlega
siemian Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ty się nie śmiej tylko podaj adres :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No to czekaj ja już lece po wazeline :polew: :polew:
jarko Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 siemian chyba nie muszę Ci mówić pod jaki to punkt regulaminu podlega A jakbyś nie wiedział to pisz PW do Pabla
PABLO Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 siemian chyba nie muszę Ci mówić pod jaki to punkt regulaminu podlega A jakbyś nie wiedział to pisz PW do Pabla Mam już adres :naughty: I jadą już koledzy :decayed: A ja spadam zobaczyć co się dzieje na coke live bo lornetka mi zaparowała
nex Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 A ja spadam zobaczyć co się dzieje na coke live bo lornetka mi zaparowała A co, parują bo takie dobre sztuki że konika zbiłeś na postoju?
david_n Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 tak btw, wiecie ze dlugosc anteny cb jest odwrotnie proporcjonalna do dlugosci flecika :kox:
Gość Trzeniu Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 tak btw, wiecie ze dlugosc anteny cb jest odwrotnie proporcjonalna do dlugosci peniska :kox:
david_n Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 tak btw, wiecie ze dlugosc anteny cb jest odwrotnie proporcjonalna do dlugosci peniska :kox: co sie cieszysz, Ty w motorze nie masz CB :decayed:
nex Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak by ktoś chciał zestroić antenę z radiem to się polecam . Zakupiłem miernik i już operuję :naughty:
PABLO Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak by ktoś chciał zestroić antenę z radiem to się polecam . Zakupiłem miernik i już operuję :naughty: Ile dałeś za SWR'a
PABLO Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Pablo a Ty nie na Coke ? Już się skończyło A zaraz trzeba iść w kimę bo rano jadę na montaż FIS'a + manerki, ciekawy jestem efektu
Cuber Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak sie skonczyło jak 10 minut temu jeszcze napierdzielali nutą
PABLO Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak sie skonczyło jak 10 minut temu jeszcze napierdzielali nutą No to nie wiem, ja byłem chwile, a widziałem że ludzie już zmywają się do domu.
themOn Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak sie skonczyło jak 10 minut temu jeszcze napierdzielali nutą No to nie wiem, ja byłem chwile, a widziałem że ludzie już zmywają się do domu. ano zmywają się btw. Pablo kto Ci montuje tego fis-a ?
PABLO Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jak sie skonczyło jak 10 minut temu jeszcze napierdzielali nutą No to nie wiem, ja byłem chwile, a widziałem że ludzie już zmywają się do domu. ano zmywają się btw. Pablo kto Ci montuje tego fis-a ? Seba1_2 z Nowego Brzeska, kolega u siebie robił z tym i ma ogarnięty temat
Rekomendowane odpowiedzi