Madas Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ori macie tam perfumy u Was w Planecie ?
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ori ori, Ogr codziennie wynosi cieplutkie z Douglasa :polew: :polew:
Madas Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 poważnie pytam bo chce sobie nabyć Brutal w dobrej cenie :kox:
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Tobie z oczu Brutal patrzy :decayed: Nie no a na powaznie- ori
zlota1977 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 hej :> Dawid niunia powala! ładniusia no i wkońcu limuzyna
Cuber Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 hej :> Dawid niunia powala! ładniusia no i wkońcu limuzyna Mógł Cię wziasc ze sobą jak sie widzieliscie bo mielismy mini spota na Nowosądeckiej
zlota1977 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 no to urwał!!!!!!!!! Dawid masz minusa do Bochni-------------------------
nex Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 W wieku 19 lat B8 :kox: zazdroszczę Ci chłopie . Ja wtedy miałem motorynkę na działce
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 W wieku 19 lat B8 :kox: zazdroszczę Ci chłopie . Ja wtedy miałem motorynkę na działce no to jak ja będe miał kiedyś dzieci to już wiem, żeby pod żadnym pozorem, nie kupować im motorynki bo jeszcze wyrośnie coś podobnego do Ciebie :polew:
nex Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 W wieku 19 lat B8 :kox: zazdroszczę Ci chłopie . Ja wtedy miałem motorynkę na działce no to jak ja będe miał kiedyś dzieci to już wiem, żeby pod żadnym pozorem, nie kupować im motorynki bo jeszcze wyrośnie coś podobnego do Ciebie :polew: sam sobie kupiłem, a tobie rodzice powinni kupić lodówkę żebyś się ogrzał :>
david_n Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 no to urwał!!!!!!!!! Dawid masz minusa do Bochni------------------------- :przebiegly: po tym jak ruszylas ze swiatel, wnioskowalem ze sie spieszysz Cub, Kerczi dzieki za minispota
boseron Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Dawid gratulacje, widze ze kolejna B8 w krakowskich.... widać postęp czasu, a człowiek przy starej pocziwej b6 eh.....
KERCZI Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 David nice Audiola, minus jak ode mnie do Bochni za to ze brak Q , ze nie avant i ze nie czarny, Cala reszta KOXIK
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 kolor to jedyna rzecz na plus :decayed:
KERCZI Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 kolor to jedyna rzecz na plus :decayed: taki plus ze sarny nawet go nie widza
Rekomendowane odpowiedzi