PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ładnie dziś wszyscy strajkują w hipermarketach :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Wracając do tematu stylistyki Audi, to zgodze sie z Tomkiem wszystkie nowe samochody tej marki wyglądają bardzo podobnie ,ciężko z daleka odróżnić czy to jedzie a4,a6 czy a8 .Mogliby sie bardziej postarać i zróżnicować te klasy, oczywiście nie mówie że są brzydkie bo bardzo mi sie podoba stylistyka tylko za mała różnorodność między tymi modelami. :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 19:52_________________________________________________w starszych modelach widać różnice gołym okiem i nie trudno odróźńić modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Wracając do tematu stylistyki Audi, to zgodze sie z Tomkiem wszystkie nowe samochody tej marki wyglądają bardzo podobnie ,ciężko z daleka odróżnić czy to jedzie a4,a6 czy a8 .Mogliby sie bardziej postarać i zróżnicować te klasy, oczywiście nie mówie że są brzydkie bo bardzo mi sie podoba stylistyka tylko za mała różnorodność między tymi modelami. :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 19:52_________________________________________________w starszych modelach widać różnice gołym okiem i nie trudno odróźńić modele Kiedyś jak widziałem nową A3ke sportback z relingami to miałem mówić ze jedzie B7ka a tu patrze bliżej i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 http://www.sadistic.pl/murzynskie-techno-vt52471.htm?ref=nf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 przejebane a8 bez komentarza, tak w ogole to Pancie. Szczawnica odpada, ja w ten weekend tez zreszta na wyjazd, ale nocny wyskok chetnie, mozna komus wpier****c za Arke [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 20:41_________________________________________________buahahahah Jezyk a CIebie to dawno nie bylo [br]Dopisany: 07 Październik 2010, 20:43_________________________________________________Waski listwy beda jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Kerczi jutro wieczorem mozemy gdzieś skoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Kerczi jutro wieczorem mozemy gdzieś skoczyć Do EU :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Do EU :?: nie Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 nie Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Cuber w sobote, bo jutro to lipa, w sobote o 5 jade z soczkami wiec lepiej sobota wieczor... widzieliscie pierwszego dostawczaka audi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 widzieliscie pierwszego dostawczaka audi??? dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 zreszta w Sobote Jarko tez chetny...[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 21:00_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 W Sobote z Przemianem malujemy a wieczorem na meczyk idziemy a Transit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no w niedziele kręgle odpadają byłam dzisiaj w tej knajpie co mi JARKO dał namiary, rzeczywiście klimat spoko i duzo miejsca ale niedziele mają już zarezerwowaną także kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no w niedziele kręgle odpadają byłam dzisiaj w tej knajpie co mi JARKO dał namiary, rzeczywiście klimat spoko i duzo miejsca ale niedziele mają już zarezerwowaną także kicha no to fantazay park Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Siema Tukanowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no w niedziele kręgle odpadają byłam dzisiaj w tej knajpie co mi JARKO dał namiary, rzeczywiście klimat spoko i duzo miejsca ale niedziele mają już zarezerwowaną także kicha no to fantazay park no ale Ogrowy mówił ostatnio że tam tory wykopane i mu kule krzywo lecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi