jarko Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 jaki wynik meczu???? Jak zwykle, przegrali
Wąski Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Dobranoc Dziabongi zrobiłeś :gwizdanie:
boseron Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 wczoraj krakowskie drużyny sie nie popisały
Wąski Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 jak nowonarodzony dzis :oklaski:[br]Dopisany: 18 Październik 2010, 12:14_________________________________________________ Dobranoc Dziabongi I CO [br]Dopisany: 18 Październik 2010, 12:15_________________________________________________Juz wiem
nex Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 siema co słychać . Nie mam czasu nawet do was zaglądnąć na forum tak mnie pochłoneło robienie www :)
siemian Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 siema co słychać . Nie mam czasu nawet do was zaglądnąć na forum tak mnie pochłoneło robienie www :) prosimy, rób to cały czas :evil:
PABLO Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 siema co słychać . Nie mam czasu nawet do was zaglądnąć na forum tak mnie pochłoneło robienie www :) prosimy, rób to cały czas :evil: A jakie on to www robi :?: XXX
PABLO Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Siemian nie pojechaliśmy po tą Alfę bo gość w drugim telefonie mi się przyznał że nie ma poduszek po dzwonie także znajomy odpuścił.
siemian Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Siemian nie pojechaliśmy po tą Alfę bo gość w drugim telefonie mi się przyznał że nie ma poduszek po dzwonie także znajomy odpuścił. a czy ja pytałem czy pojechaliście po tą alfe... :decayed: :decayed:
PABLO Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Siemian nie pojechaliśmy po tą Alfę bo gość w drugim telefonie mi się przyznał że nie ma poduszek po dzwonie także znajomy odpuścił. a czy ja pytałem czy pojechaliście po tą alfe... :decayed: :decayed: Tak Ci napisałem bo gadaliśmy o tym wcześniej :decayed: :decayed:
boseron Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Siemian nie byłem dziś u fryzjera bo fryzjerka twierdziła ze ma nieostre nożyczki........ to tak na wszelki wypadek jakbys zapytał
PABLO Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Siemian nie byłem dziś u fryzjera bo fryzjerka twierdziła ze ma nieostre nożyczki........ to tak na wszelki wypadek jakbys zapytał Boseron :polew:
david_n Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 A ja bym dzis zjadl kielkaske sa chetni? bo chyba bede wieczorem w krk
Rekomendowane odpowiedzi