jarko Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 A myślałeś o zmianie Softu? Nie zastanawiałem się jeszcze nad, ale po świętach trza będzie zgłębić temat i pomyśleć o tym [br]Dopisany: 22 Marzec 2008, 15:07 _________________________________________________Komu w drogę, temu... Spokojnych Świąt Panowie/Panie a tym co w trasie szerokości i przyczepności :th:
ykk Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 Specjalnie dla Sokola: http://el.pi.wrzuta.pl/film/odt9PYOyxM/chrzescijanin_tanczy_w_wersji_harddddddddddddddddd :polew:
Cuber Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Opublikowano 22 Marca 2008 No Ja włąsnie sobie siedze w Pensjonaciku w Bukowinie Tatrzańskiej na Świetach..... Nie bedzie mnie napewno na spocie a chętni jak będa to niech pamietają o tym ze Galeria Kazimierz jest zamknieta pozdro for all
Gość trueogre Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 No Ja włąsnie sobie siedze w Pensjonaciku w Bukowinie Tatrzańskiej na Świetach..... Nie bedzie mnie napewno na spocie a chętni jak będa to niech pamietają o tym ze Galeria Kazimierz jest zamknieta pozdro for all No właśnie to samo miałem napisać o GK_________________________________________________ Sokół gratki różowego :naughty: _________________________________________________ WESOŁYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA FOR ALL
makoz Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 Życzę Wam Wesołych Świąt i Mokrego Dyngusa Niestety na spocie mnie nie będzie
maku211 Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 drogie panie, drodzy panowie. organizujecie cos moze za tydzien w niedziele ???? bo sacz by do was zawital:D:D ogolnie wesolych swiat mokrego jajka i smacznego dyngusa
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 drogie panie, drodzy panowie. organizujecie cos moze za tydzien w niedziele ???? bo sacz by do was zawital:D:D ogolnie wesolych swiat mokrego jajka i smacznego dyngusa spoty sá co tydzieñ , zapraszamy :th:
Młody Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 drogie panie, drodzy panowie. organizujecie cos moze za tydzien w niedziele ???? bo sacz by do was zawital:D:D ogolnie wesolych swiat mokrego jajka i smacznego dyngusa spoty sá co tydzieñ , zapraszamy :th: No to będziemy :>
Cuber Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Opublikowano 23 Marca 2008 No Panowie z KNS graty za decyzje że przyjedziecie :th:
Młody Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 No to będziemy 30 marca o godz. 18 ponieważ zmiana czasu jest
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Tylko uprzedzam, u Nas są nudy a ludzie wredni
poziek Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Tylko uprzedzam, u Nas są nudy a ludzie wredni prawda
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Tylko uprzedzam, u Nas są nudy a ludzie wredni prawda co Poziu , piecze d*pa , co?
poziek Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Tylko uprzedzam, u Nas są nudy a ludzie wredni prawda co Poziu , piecze d*pa , co? piecze to mnie zazdrość, że taki jeden krakus miał lepsze show niż ja...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Tylko uprzedzam, u Nas są nudy a ludzie wredni prawda co Poziu , piecze d*pa , co? piecze to mnie zazdrość, że taki jeden krakus miał lepsze show niż ja... no cóż , tyle Wam pozostaje... zazdrościć Krakowowi
Tukan Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Tylko uprzedzam, u Nas są nudy a ludzie wredni prawda co Poziu , piecze d*pa , co? piecze to mnie zazdrość, że taki jeden krakus miał lepsze show niż ja... E tam Poziu nastepnym razem sie postarasz i moze bedziesz miał swój Show
poziek Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Tylko uprzedzam, u Nas są nudy a ludzie wredni prawda co Poziu , piecze d*pa , co? piecze to mnie zazdrość, że taki jeden krakus miał lepsze show niż ja... E tam Poziu nastepnym razem sie postarasz i moze bedziesz miał swój Show Następnym razem będzie w bardziej kameralnym gronie...
Gość trueogre Opublikowano 23 Marca 2008 Opublikowano 23 Marca 2008 Panowie jutro spot Zakopiański, na Kasprowym, chętnych zapraszamy, wyjazd z KRK o 6.00
Cuber Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Opublikowano 24 Marca 2008 Witam Panowie, choc na letnich do dotarłem z bukowiny tatrzańskiej, rano jak wstałem to nie widziałem swojego auta tyle sniegu napadało ale później luuuzik jak sie dojechało do zakopianki.... :th:
Rekomendowane odpowiedzi