sokolnh Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Ja juz bylem oddac film do wypozyczalni Jest Q jest zabawa :kox: :kox: Kamil ja robie.... ok, no to będziemy gadać przy okazji tej drugiej sprawy
KERCZI Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Ja juz bylem oddac film do wypozyczalni Jest Q jest zabawa :kox: :kox: Kamil ja robie.... ok, no to będziemy gadać przy okazji tej drugiej sprawy OK, jak cos to wal
PABLO Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Dobra reklama Kevin Butler Gran Turismo 5 PS3 Commercial GT5
david_n Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Teraz to jest dopiero w ch*j sniegu :naughty: Dziekowka za spota
PABLO Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Teraz to jest dopiero w ch*j sniegu :naughty: Dziekowka za spota Napadało napadało Fotki z Wawy z turnieju GT5, działo się http://www.facebook.com/album.php?aid=36661&id=159159430781436&ref=mf Następny przystanek za kilka dni Kraków i Bonarka
sokolnh Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 kiedy Pablo jest w bonarce ? przeszedłbym się, może wygram i pojeżdżę b2-ką po Nurburgringu
PABLO Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 kiedy Pablo jest w bonarce ? przeszedłbym się, może wygram i pojeżdżę b2-ką po Nurburgringu 3-4-5 Grudnia. Możemy się przejechać i zobaczymy czy wykręcisz lepszy czas ode mnie A B2 nie będzie Ci tam potrzebne bo będą na miejscu konkretne fury do wyboru
sokolnh Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 kiedy Pablo jest w bonarce ? przeszedłbym się, może wygram i pojeżdżę b2-ką po Nurburgringu 3-4-5 Grudnia. Możemy się przejechać i zobaczymy czy wykręcisz lepszy czas ode mnie A B2 nie będzie Ci tam potrzebne bo będą na miejscu konkretne fury do wyboru uuu, we Wrocławiu jestem, lipka
PABLO Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 kiedy Pablo jest w bonarce ? przeszedłbym się, może wygram i pojeżdżę b2-ką po Nurburgringu 3-4-5 Grudnia. Możemy się przejechać i zobaczymy czy wykręcisz lepszy czas ode mnie A B2 nie będzie Ci tam potrzebne bo będą na miejscu konkretne fury do wyboru uuu, we Wrocławiu jestem, lipka Szkoda. Dobra ta reklama Kevin Butler Gran Turismo 5 PS3 Commercial GT5 Mam nadzieję że u nas nie będzie tyle osób co w Arkadii bo niektórzy skarżyli się na długie kolejki by potrenować.
boseron Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 no to mamy zime a ja na letnich jeszcze czas dziś zmienić laczki
zlota1977 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 no to mamy zime a ja na letnich jeszcze czas dziś zmienić laczki a no mamy.... pół godz rano niunie odśnieżałam :gwizdanie: fajna zabawa
PABLO Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Haha ale najebało śniegiem :kox: Proponuje zrobić dzisiaj spontana wspólnego z A6 Klub pod krokusem o 20:00 a później wszyscy pojedziemy na pas pośmigać
sokolnh Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Haha ale najebało śniegiem :kox: Proponuje zrobić dzisiaj spontana wspólnego z A6 Klub pod krokusem o 20:00 a później wszyscy pojedziemy na pas pośmigać tak Pablo, 20 osób na jednym placu
PABLO Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Haha ale najebało śniegiem :kox: Proponuje zrobić dzisiaj spontana wspólnego z A6 Klub pod krokusem o 20:00 a później wszyscy pojedziemy na pas pośmigać tak Pablo, 20 osób na jednym placu Na lotnisku jest duuużo miejsca a przecież wszyscy naraz nie muszą od razu śmigać [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 08:20_________________________________________________Do sprzedania A4ka Rubia, ma 2 auta a to mu stoi bez użytku na parkingu i chce oddać za takie pieniądze. http://otomoto.pl/audi-a4-2-8-v6-C15885443.html
sokolnh Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 dużo to pojęcie względne, wystarczą 4 auta, które będą jeździć z jednego końca na drugi i to już jest tłoczno przy takiej ilości osób buum jest wysoko prawdopodobne
PABLO Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 dużo to pojęcie względne, wystarczą 4 auta, które będą jeździć z jednego końca na drugi i to już jest tłoczno przy takiej ilości osób buum jest wysoko prawdopodobne Zobaczymy co w ogóle z tego wyjdzie. Ważne by był wielki FUN
siemian Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Pablo Ty to nawet masz fun jak po suchym jedziesz bo czujesz się jakbyś cały czas driftem leciał. Podobno zamontowałeś sobie wycieraczki na bocznej szybie
PABLO Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Pablo Ty to nawet masz fun jak po suchym jedziesz bo czujesz się jakbyś cały czas driftem leciał. Podobno zamontowałeś sobie wycieraczki na bocznej szybie Sieman ty dalej najebany po sobotniej nocy czy tak się jarasz że spadł śnieg i czujesz się jak u siebie w domu na podbiegunowych rejonach A wycieraczki to nie wiem skąd Ci przyszły do gowy
Rekomendowane odpowiedzi