Cuber Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 Pablo jak czytasz forum ? juz to było na Krakowskich jakis czas temu
PABLO Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Pablo jak czytasz forum ? juz to było na Krakowskich jakis czas temu Wiem o tym ale nie wszyscy to widzieli [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 16:34_________________________________________________Polecam to a szczególnie 2:46s każdy by się posrał jak by prosto na niego jechała taka ciężarówka Real Car Crash A najlepszy koniec
zlota1977 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 No to Panowie miłego ślizgania
PABLO Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 No to Panowie miłego ślizgania A ty się nie chcesz ślizgać??
zlota1977 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ja ewentualnie na lodowisko z łyżwami i poduszką na dupci :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ja ewentualnie na lodowisko z łyżwami i poduszką na dupci :gwizdanie: nie mam fotela pasażera więc jak chcesz to weź tą poduszkę i moge Cię przewieź
zlota1977 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ja ewentualnie na lodowisko z łyżwami i poduszką na dupci :gwizdanie: nie mam fotela pasażera więc jak chcesz to weź tą poduszkę i moge Cię przewieź taaaa a trzymać się będe za małego :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Hahahahaha Nie musisz za małego, jest przecież ręczny u niego
sokolnh Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ja ewentualnie na lodowisko z łyżwami i poduszką na dupci :gwizdanie: nie mam fotela pasażera więc jak chcesz to weź tą poduszkę i moge Cię przewieź taaaa a trzymać się będe za małego :gwizdanie: życie, ja jakoś to przeżyje
zlota1977 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ja ewentualnie na lodowisko z łyżwami i poduszką na dupci :gwizdanie: nie mam fotela pasażera więc jak chcesz to weź tą poduszkę i moge Cię przewieź taaaa a trzymać się będe za małego :gwizdanie: życie, ja jakoś to przeżyje Ty napewno gorzej z małym jak w wiraż będziesz wchodził
sokolnh Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ja ewentualnie na lodowisko z łyżwami i poduszką na dupci :gwizdanie: nie mam fotela pasażera więc jak chcesz to weź tą poduszkę i moge Cię przewieź taaaa a trzymać się będe za małego :gwizdanie: życie, ja jakoś to przeżyje Ty napewno gorzej z małym jak w wiraż będziesz wchodził kto powiedział że będę ? :gwizdanie:
zlota1977 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 ja ewentualnie na lodowisko z łyżwami i poduszką na dupci :gwizdanie: nie mam fotela pasażera więc jak chcesz to weź tą poduszkę i moge Cię przewieź taaaa a trzymać się będe za małego :gwizdanie: życie, ja jakoś to przeżyje Ty napewno gorzej z małym jak w wiraż będziesz wchodził kto powiedział że będę ? :gwizdanie: przedyskutujemy to jeszcze
PABLO Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 grzeg i jarko wy tez będziecie :?:
PABLO Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Powiem wam że u mnie na pasie 2 Pułku Lot/Dywizjonu 303 śmiga jakieś 8-9 samochodów a drugą część tego pasa od strony carrefoura pusto. A śnieg nadal pada [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 18:29_________________________________________________ Ja sie pojawie Pożycz mi Q
Rekomendowane odpowiedzi