Mad_MAX Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Wchodzi do salonu Audi, Rtocki : - Dziendobry po prosze dwa AUDI R8 , jedno RS6 i ..... hmm moze 3 RS4 . - Oczywiscie , juz sie robi , a jak pan placi ?? - Yy no karta z Reala , Trzeniu mi nabij :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Rex a Ty co chcesz? 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Rex a Ty co chcesz? on se wezmie potem od kogoś :shocked: :decayed: :decayed: na faktach [br]Dopisany: 30 Marzec 2008, 23:38 _________________________________________________ Rex a Ty co chcesz? 50 zł + VAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Trzeniu ta kiełbasa była po terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Trzeniu ta kiełbasa była po terminie ejjjj ale poważnie? :shocked: bo mnie brzuch napier...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Trzeniu ta kiełbasa była po terminie ejjjj ale poważnie? :shocked: bo mnie brzuch napier...... Pisze najlezy spozyć do 24. 03.2008 :polew: powaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Pisze najlezy spozyć do 24. 03.2008 :polew: powaga o kurw-a :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 no cóż... supermarket i wszystko w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ale chleb sie miesci w terminie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 już wiem czemu baba z obsługi tak nam ją polecała... co za c.pa :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No a ty się chciałeś z nią umówić, chociaż też była po terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 to fakt , może chociaż wnuczki miała fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No dobrze kombinujesz, w sumie jak będziesz w moim wieku, to jej wnuczki akurat już będą zainteresowane Twoją "kiełbasą", dobra już naprawdę kończe bo zaczynamy pie... coraz głupiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No a ty się chciałeś z nią umówić, chociaż też była po terminie Ale miała wilkie cycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Młody dawaj kawał co mi wysłałeś na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Młody dawaj kawał co mi wysłałeś na PW Oki SASIAD DO SĄSIADA: TY FRANEK WAL.... ZONE W DRUGĄ DZIURĘ NO CO TY TADEK POJE.... CIĘ ZEBY W CIAŻE ZASZŁA :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 mlody chyba wszytskim wali ten kawal na pw lub gg [br]Dopisany: 31 Marzec 2008, 00:25 _________________________________________________ciekawa oferta..... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4364135 coś za tanio no ale..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 To już ostani ale tysz fajny ZAKONICA W BARZE: PODCHODZi ZAKONICA DO BARU I MOWI:brman dwie sety proszę !!! ZA 10 MIN. jeszcze dwie proszę PO 20 MIN. baramn mówi :SIOSTRO JAK TO WYGLĄDA ZEBY SIOSTRA PRZY LUDZIACH TAK PIŁA SIOTRA: Bo ja to robię w czynine społecznym BRAMAN: to znaczy??? BO SIOSTRA PRZEŁOZONA MA OD DWOCH TYGODNI ZATWARDZENIE JAK MNIE ZOBACZY W TAKIM STANIE TO SIE ZARAZ POSRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 mlody chyba wszytskim wali ten kawal na pw lub gg musi kiełbase spłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi