OGr Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 jak jak ? musiałem zamówić nowe bo stare miało popękany alu stelaż.
boseron Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ale nie zamawiałeś w sklepie nocnym :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 ps. ale sie strułem wczoraj wódką
PABLO Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ps. ale sie strułem wczoraj wódką Trzeba było tyle nie pić
OGr Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 przyjechało gdzieś z polski z rozbiórki auta. Prawe miałem duże angielskie i pewnie komuś się spodobało bo w serii jest małe i mam nadzieję że nie powtórzy się zaraz powtórka :/
boseron Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ps. ale sie strułem wczoraj wódką dlatego ja juz nie pije przez dłuższy okres, koniec, postanowienia noworoczne koniec picia i palenia.
gruszka Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ps. ale sie strułem wczoraj wódką jo tyż
OGr Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja walczyłem wczoraj z piwem ale całe szczęście wygrałem i rano nie było źle ;-)
Cuber Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Od tych dni wolnych to aż sie do pracy nie chce wracać dobrze że jutro jest Piątek
Transitpower Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 dlatego ja juz nie pije przez dłuższy okres, koniec, postanowienia noworoczne koniec picia i palenia. Picie jest na P, palenie jest na P, czy jeszcze czegoś na P sobie odmówiłeś??
OGr Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Pany znacie może kogoś kto ma do sprzedania dokładkę przedniego zderzaka w dobrym stanie, dolnych lister zewnętrznych drzwi ? Planuję trochę malowania ;-)[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:59_________________________________________________Ewentualnie może macie jakieś dobre rabaty w ASO ?
Transitpower Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 wstrzemięźliwość to cnota Oj tam, oj tam... Piszesz jak mnich buddyjski... Nie poznaję kolegi!! A tak w ogóle, to dlaczego nie ma Cię na liście na najbliższy zlot??
gucio07 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 wieczorową porą transitpower co za foto sobie dołączyłeś
Transitpower Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Kombinuję żeby ustawić sobie takie fajne zdjęcia jak Wy macie, ale coś kiepsko mi idzie
gucio07 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Kombinuję żeby ustawić sobie takie fajne zdjęcia jak Wy macie, ale coś kiepsko mi idzie ale gdzie chcesz do avarta sobie dać czy w podpisie
Transitpower Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Kombinuję żeby ustawić sobie takie fajne zdjęcia jak Wy macie, ale coś kiepsko mi idzie ale gdzie chcesz do avarta sobie dać czy w podpisie Poszło PW
OGr Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Lusterko prawe duże z anglika na części: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=179153.new#new Może komuś się coś przyda ;-)
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Przyjechałem teraz z miasta i jeszcze nigdy nie jechałem na takiej szklance jak teraz jest :shocked: 2 wypadki widziałem po drodze a najgorsza sytuacja na osiedlowych ulicach, więcej niż 20km/h nie dało się jeździć... MASAKRA :!:
Rekomendowane odpowiedzi