boseron Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 miejscowość Wojkowice to znaczy mieścinka
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 pewnie w Gliwicach W Knurowie gucio07 popraw Sobie podpis
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Juz mu napisałem aby poprawił . Boseronek a co za fotele kupiłeś ? pochwal sie no
boseron Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 no właśnie nie ma sie czym chwalić bo ich nie kupiłem bo były niekompletne ale gdyby była tylna kanapa to byłoby ok
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 no właśnie nie ma sie czym chwalić bo ich nie kupiłem bo były niekompletne ale gdyby była tylna kanapa to byłoby ok ale jakie ? S-linowskie ? Pelna skóra czy jakie ? no i jaka cena miała być ?
gucio07 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Juz mu napisałem aby poprawił . Boseronek a co za fotele kupiłeś ? pochwal sie no Ok,Ok już poprawione jak poprzerabiam to wstawię wtedy foty
boseron Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 kubełki materiałowe w dobrej cenie niezniszczone ale juz po temacie
Tytus Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witajcie Panowie, przed wczoraj urodziła się moja córeczka, jest malutka 2,8 kg ale zdrowa a ja jestem szczęśliwym tatusiem
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witajcie Panowie, przed wczoraj urodziła się moja córeczka, jest malutka 2,8 kg ale zdrowa a ja jestem szczęśliwym tatusiem no to gratulacje kiedy stawiasz pępkowe
Tytus Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witajcie Panowie, przed wczoraj urodziła się moja córeczka, jest malutka 2,8 kg ale zdrowa a ja jestem szczęśliwym tatusiem no to gratulacje kiedy stawiasz pępkowe odbiore "becikowe" to bedzie za co pić :>
gruszka Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witajcie Panowie, przed wczoraj urodziła się moja córeczka, jest malutka 2,8 kg ale zdrowa a ja jestem szczęśliwym tatusiem Gratki Tatku, moja była malutka bo ważyła 2,2, pozdrowienia dla Mamusi
OGr Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witajcie Panowie, przed wczoraj urodziła się moja córeczka, jest malutka 2,8 kg ale zdrowa a ja jestem szczęśliwym tatusiem hehehe, no patrz ;-) moja żona ma termin na 15-go ale też już by chętnie urodziła ;-)
boseron Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witajcie Panowie, przed wczoraj urodziła się moja córeczka, jest malutka 2,8 kg ale zdrowa a ja jestem szczęśliwym tatusiem Tytus wielkie gratulacje , no to Ci sie zacznie Chłopie żartuje to najfajniejszy okres w życiu , ja codziennie nie moge sie nacieszyć Moją Gwiazdeczką
grzeg Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 http://kontakt24.tvn.pl/temat,zlamal-porsche-na-pol,62316.html?grupa=polska ajjjjj
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 http://kontakt24.tvn.pl/temat,zlamal-porsche-na-pol,62316.html?grupa=polska ajjjjj Dobrze że przeżył, ale masakra jak to wygląda Pewnie się ścigał z Siemianem
Rekomendowane odpowiedzi