siemian Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ja myśle że musiała mu sarna wyskoczyć...
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ja myśle że musiała mu sarna wyskoczyć... Gdzie tam???? Prędzej jakiś menel by wyskoczył o tej porze niż sarna, to jest prawie że środek Krk i gdzieś tam widział sarny??? Sądzę że jechał od Bora Komorowskiego przez wiadukt na rondem a później rozpędzony nie wyhamował przed światłami i go zarzuciło..
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Pablo przemyśl i wyedytuj posta ostatniego Troche chyba nie załapałeś...
siemian Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ja myśle że musiała mu sarna wyskoczyć... Gdzie tam???? Prędzej jakiś menel by wyskoczył o tej porze niż sarna, to jest prawie że środek Krk i gdzieś tam widział sarny??? Sądzę że jechał od Bora Komorowskiego przez wiadukt na rondem a później rozpędzony nie wyhamował przed światłami i go zarzuciło.. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: o ja pier**le to tylko Pablo mógł napiać... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Pablo przemyśl i wyedytuj posta ostatniego Troche chyba nie załapałeś... jarko o co Ci znowu chodzi A z której strony myślisz on jechał?? W prawo na warszawkę się leci a prosto w stronę marko/ikei, prawie codziennie tamtędy jeżdżę i jechał od ronda polsadu.
siemian Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Pablo przemyśl i wyedytuj posta ostatniego Troche chyba nie załapałeś... jarko o co Ci znowu chodzi A z której strony myślisz on jechał?? W prawo na warszawkę się leci a prosto w stronę marko/ikei, prawie codziennie tamtędy jeżdżę i jechał od ronda polsadu. KUUUURWA PADNE... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ja myśle że musiała mu sarna wyskoczyć... Gdzie tam???? Prędzej jakiś menel by wyskoczył o tej porze niż sarna, to jest prawie że środek Krk i gdzieś tam widział sarny??? Sądzę że jechał od Bora Komorowskiego przez wiadukt na rondem a później rozpędzony nie wyhamował przed światłami i go zarzuciło.. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: o ja pier***e to tylko Pablo mógł napiać... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Co się śmiejesz trochę się wypiło to się napisało z humorkiem
siemian Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Pablo może idz już spać. Albo niech mu ktoś na PW napisze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 00:28_________________________________________________ ja myśle że musiała mu sarna wyskoczyć... Gdzie tam???? Prędzej jakiś menel by wyskoczył o tej porze niż sarna, to jest prawie że środek Krk i gdzieś tam widział sarny??? Sądzę że jechał od Bora Komorowskiego przez wiadukt na rondem a później rozpędzony nie wyhamował przed światłami i go zarzuciło.. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: o ja pier***e to tylko Pablo mógł napiać... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Co się śmiejesz trochę się wypiło to się napisało z humorkiem taaa wypiło, pewnie kompotu truskawkowego
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 A pierd^^isz Sam ześ jest jak PW A Ciebie tam siemian przypadkiem nie było
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Pablo może idz już spać. Albo niech mu ktoś na PW napisze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 00:28_________________________________________________ ja myśle że musiała mu sarna wyskoczyć... Gdzie tam???? Prędzej jakiś menel by wyskoczył o tej porze niż sarna, to jest prawie że środek Krk i gdzieś tam widział sarny??? Sądzę że jechał od Bora Komorowskiego przez wiadukt na rondem a później rozpędzony nie wyhamował przed światłami i go zarzuciło.. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: o ja pier***e to tylko Pablo mógł napiać... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Co się śmiejesz trochę się wypiło to się napisało z humorkiem taaa wypiło, pewnie kompotu truskawkowego Choć spróbuj to nie wytrzeźwiejesz do Bukowiny
gruszka Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 ja myśle że musiała mu sarna wyskoczyć... albo jeżozwierz
Transitpower Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 ja myśle że musiała mu sarna wyskoczyć... albo jeżozwierz Ja obstawiam za chomikiem gigantem. Ale jaka jest prawda... BTW
jarko Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Pablo może idz już spać. Albo niech mu ktoś na PW napisze :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Może niech lepiej kolegów zapyta... Zaraz, przecież Ty też jesteś jego kolegą No wytłumacz mu... Na PW oczywiście
FANTOMAS Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 ja myśle że musiała mu sarna wyskoczyć... albo jeżozwierz pewnie wystraszył się bo zobaczył zebre na pasach
Rekomendowane odpowiedzi