OGr Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Rybka Andrzej: 504-872-622 - Możesz powiedzieć, że od Roberta z ulicy Gnieźnieńskiej to będzie kojarzył.
Wąski Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam Panowie potrzebuję fliziarza na małą fuchę w łazience. Macie kogoś? Waski nr znasz
david_n Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 z wieczornego rana zaliczyłem zgona przed TV i już się spać nie chce ah starość u mnie tak ostatnioe 3 dni wygladaly np
Wąski Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 widzieli jak wyszedł złom dużo szczęścia maił
KERCZI Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 z ranca...[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 09:38_________________________________________________Wąziutki przypominam sie z oponami do quada...sezon sie zbliza
FANTOMAS Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 widzieli jak wyszedł złom dużo szczęścia maił kiedyś ktoś pokazywał filmik jak się gałąź wbiła przez szybę ale to na tym zdjęciu rozwala Przypuszczam że ten zawinięty czubek pewnie rozszarpał mu dłoń dociskając ją do kiery bo w sumie to cały czas się zastanawiałem czemu ma tak poważne obrażenia po prawej strony (od środka auta) jak pilot wyszedł bez szwanku wydawało mi się że to grodź tak się wbiła a razem z nią deska i to one go tak pokiereszowały ale teraz już widać co się stało dokładnie trzeba powiedzieć że znowu miał chłopak niesamowite szczęście w tym nieszczęściu bo mogła ta barierka wyjść przez niego Przypomina mi się wywiad Hołka który spytany co robi gdy widzi że traci kontrolę nad autem i nie ma już szans na jego opanowanie Powiedział:" Staram się zrobić dwa razy mniejszy i patrzę gdzie wchodzi twarde"
Wąski Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 z ranca...[br]Dopisany: 08 Luty 2011, 09:38_________________________________________________Wąziutki przypominam sie z oponami do quada...sezon sie zbliza sprawdzam ale coś╬ drogawe są czekam na info
pawel1380 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Właśnie oglądałem The King's Speech I bardzo polecam.
sokolnh Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 hh na dubstep'owymi bicie do fury - od prosto label
PABLO Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 za***isty teledysk PROSTO dawno ich nie słyszałem
gucio07 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 za***isty teledysk PROSTO dawno ich nie słyszałem Bo jak nie wiadomo co słuchasz Pablo to tak jest
Rekomendowane odpowiedzi