Gość Murzyn Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 paweł kiedy fura wyjedzie na miasto ? a co? chcesz zaczac uwazac na pirata??[br]Dopisany: 25 Styczeń 2008, 00:54 _________________________________________________http://www.smog.pl/wideo/15798/sliczna_naturalna_gieda/
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 paweł kiedy fura wyjedzie na miasto ? Blacharka jest zrobiona i własnie jest u lakiernika. Pozniej od razu jade przeswietlic zawieszenie i zobaczyc co z tylnym prawym zawieszeniem bo to mnie teraz najbardziej martwi.Także po niedzieli wreszcie odbieram A4 [br]Dopisany: 25 Styczeń 2008, 00:56 _________________________________________________ paweł kiedy fura wyjedzie na miasto ? a co? chcesz zaczac uwazac na pirata??[br]Dopisany: 25 Styczeń 2008, 00:54 _________________________________________________http://www.smog.pl/wideo/15798/sliczna_naturalna_gieda/ Spokojniś sie odezwał [br]Dopisany: 25 Styczeń 2008, 00:58 _________________________________________________Dobra uciekam bo rano trza wstać...
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 no to lux, bo spoty bez Ciebie są nudne
Gość Murzyn Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ja moge dziczyc, bo mam TDI [br]Dopisany: 25 Styczeń 2008, 01:00 _________________________________________________ no to lux, bo spoty bez Ciebie są nudne jakie to slodkie
Cuber Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2008 Murzyniasty a Ty odrazu od bandytów k**wa nie maluje jednak liste i nie maluje zderzaka w całosci.... no zobaczymy jak bedzie wygladac .... jak coś zawsze mozna listwy później pomalowac tez idę w kime pozdro for all
Gość Murzyn Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 zaraz zaraz - czy ja nie mowilem tak od pocztaku?? i znowu musialbym powiedziec...
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 narazka wszystkim , do rańca :th:
Gość trueogre Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jeszcze się nie dostałem, powiedziałem że jade w poniedziałek, a że terminy miesięczne, trudno się dziwić jak pół Polski u niego robi Panowie Fulda Kristal Montero2 205/55/R15 na fv mam za 314 złotówek, ktoś może taniej załatwić, tylko tak w miarę szybko, 2 sztuki :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Panowie pytanie konkursowe , potrzebuje z 6 ogarnietych graczy w MOHAA. Za jakis miesiac , poltorej bedzie turniej w MOHAA i potrzebuje do klanu z 6 wlasnie graczy co by chcieli sobie zagrac w takim turnieju Pisze teraz bo musze wiedziec zeby nas zapisac , no i musze was przygotowac do turnieju co by nie bylo ftopy W turnieju bedzie gralo jakies 15 klanow , w wiekszosci srednia polka Ktos sie pisze ??
mega13 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Panowie pytanie konkursowe , potrzebuje z 6 ogarnietych graczy w MOHAA. Za jakis miesiac , poltorej bedzie turniej w MOHAA i potrzebuje do klanu z 6 wlasnie graczy co by chcieli sobie zagrac w takim turnieju Pisze teraz bo musze wiedziec zeby nas zapisac , no i musze was przygotowac do turnieju co by nie bylo ftopy W turnieju bedzie gralo jakies 15 klanow , w wiekszosci srednia polka Ktos sie pisze ?? Maxiu to może załatwić ich w realu?? Mam takiego gościa że po jego wizycie żaden nie będzie w stanie grać conajmniej miesiąc, półtorej.... :D :D
Mad_MAX Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 no jak mu sie chce po calej polsce jezdzic to ok
Cuber Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2008 Panowie decyzja zapadła, nie maluje listew bocznych i nie maluje zderzaka w całości, pomalowany tylni zderzak nie bedzie sie za wiele róznił z daleka od 1,8T. a przeciez ma się wyróżniać wiec wyglądać będzie to w ten sposób :
PABLO Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Panowie pytanie konkursowe , potrzebuje z 6 ogarnietych graczy w MOHAA. Za jakis miesiac , poltorej bedzie turniej w MOHAA i potrzebuje do klanu z 6 wlasnie graczy co by chcieli sobie zagrac w takim turnieju Pisze teraz bo musze wiedziec zeby nas zapisac , no i musze was przygotowac do turnieju co by nie bylo ftopy W turnieju bedzie gralo jakies 15 klanow , w wiekszosci srednia polka Ktos sie pisze ?? Gdzie będzie ten turniej??
Mad_MAX Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Panowie pytanie konkursowe , potrzebuje z 6 ogarnietych graczy w MOHAA. Za jakis miesiac , poltorej bedzie turniej w MOHAA i potrzebuje do klanu z 6 wlasnie graczy co by chcieli sobie zagrac w takim turnieju Pisze teraz bo musze wiedziec zeby nas zapisac , no i musze was przygotowac do turnieju co by nie bylo ftopy W turnieju bedzie gralo jakies 15 klanow , w wiekszosci srednia polka Ktos sie pisze ?? Gdzie będzie ten turniej?? :polew: :polew: Bedziesz sobie siedzial w domu w fotelu przed kompem ale jak chcesz to mozesz isc do kafejki [br]Dopisany: 25 Styczeń 2008, 11:41 _________________________________________________Grzesio , jeszcze sobie te Avuski wypasne zapodaj i bedzie super extra hiper wypas Prawie tak ladna bedzie jak moja
Gość Murzyn Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Czesc misie pysie kororowe Cuber - dobra decyzja. W niedziele bedziesz juz robil oficjalna premiere zestawu??
Cuber Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2008 Czesc misie pysie kororowe Cuber - dobra decyzja. W niedziele bedziesz juz robil oficjalna premiere zestawu?? nie da rady , w przyszły wtorek dopiero bede odbierał pomalowane zderzaki, w srode jade do "tłumikarza" wiec dopiero za tydzień na spocie bedzie prezentacja S4 ala Cuber
Gość Murzyn Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 a jakie tlumiki zakladasz i wiela (oczywiscie za duzo) to Cie wyniesie
Cuber Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2008 a jakie tlumiki zakladasz i wiela (oczywiscie za duzo) to Cie wyniesie jeszcze nie wiem co i jak, narazie rzuciłem temat znajomemu wiec musi to przemyśleć co i jak.... sie okaze
Rekomendowane odpowiedzi