PABLO Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Panowie Czytaliście/oglądaliście F1: Pole Position dla Kubicy :oklaski: :oklaski: :oklaski: :dance: Dziś oglądałem na AGH-u i niezłe halo było jak Robert zdobył Pole position :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Panowie Czytaliście/oglądaliście F1: Pole Position dla Kubicy :oklaski: :oklaski: :oklaski: :dance: Dziś oglądałem na AGH-u i niezłe halo było jak Robert zdobył Pole position :> na AGHu nie ma ładnych dziewuch, nawet sie nie fatyguj tam jezdzić znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Panowie wybieracie sie moze jutro na: 5 kwietnia Kraków* Tuning Zlot * Memoriał JP II Kraków - Łagiewniki parking ul. Motarskiego przy Sanktuarium Miłosierdzia Bożego godz. 10.00 z a p r a s z a m y wszystkie kluby i miłośników motoryzacji na Tuning Zlot poświęcony pamięci Ojca Świętego Jana Pawła II Plan zlotu: 10.00 spotkanie na parkingu 11.00 msza święta, złożenie kwiatów od uczestników Zlotu 12.00 konkursy w kategorii: gleba, najładniejsze auto Zlotu, najlepszy układ wydechowy, najlepszy system car audio 14.00 rozdanie dyplomów i certyfikatów uczestnictwa,zakończenie 10.00 – 14.00 zachęcamy do honorowego oddania krwi Jeśli juz był temat to sorki Był ktoś z ekipy, jak wrażenia??? Kubica :th: :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Pablo wykładał na AGH... płytki :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Pablo wykładał na AGH... Gdzie????? W Kl.... joke płytki :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Pablo wykładał na AGH... płytki :decayed: Pablo ale to chociaż w damskim czy męskim ? a zreszta tam i tak nie ma róznicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 idę w kime , narazka Panowie :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 zainteresowany milczy, bez obrazy, joke[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2008, 22:56 _________________________________________________ idę w kime , narazka Panowie :th: Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ustilago Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich serdecznie. Jestem tutaj nowy. Chciałem zapytać, czy będąc na zlocie 06.04.2008 r. w galerii, będzie ktoś, kto przy okazji przebadał by moją Audi vag'iem??? Mam parę problemów z nią i chętnie skorzystałbym z porady bardziej doświadczonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich serdecznie. Jestem tutaj nowy. Chciałem zapytać, czy będąc na zlocie 06.04.2008 r. w galerii, będzie ktoś, kto przy okazji przebadał by moją Audi vag'iem??? Mam parę problemów z nią i chętnie skorzystałbym z porady bardziej doświadczonych. Witamy O widze ze kolega ma ten sam silnik co ja :> Spot dzis będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek27 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich serdecznie. Jestem tutaj nowy. Chciałem zapytać, czy będąc na zlocie 06.04.2008 r. w galerii, będzie ktoś, kto przy okazji przebadał by moją Audi vag'iem??? Mam parę problemów z nią i chętnie skorzystałbym z porady bardziej doświadczonych. Witamy przyjedz na 17;00 zawsze ktoś ma vag-a to Ci autko przebada[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2008, 13:03 _________________________________________________Tytus nie zapomnij zabrać instrukcji do radia i ewentualnie tłumaczenia mogę się trochę spóżnić, ale będę napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Dobra pany oglądamy wyścig bo zaraz sie zaczyna. Kubica da rade :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 nie jest źle :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 I kolejne podium dla Kubicy, kurka a mogłem obstawić u bukmacherów bo stawiałem ze bedzie trzeci BMW pierwsze w klasyfikacji konstruktorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 witam, no jednak dziś nie wyrobię na spot, czyli anal f*ck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 I kolejne podium dla Kubicy, kurka a mogłem obstawić u bukmacherów bo stawiałem ze bedzie trzeci BMW pierwsze w klasyfikacji konstruktorów. :oklaski: :oklaski: :oklaski: Sezon trwa bardzo pomyślnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 jak tam dzisiejszy zlocik, frekwencja ?? Coś ciekawego się działo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 jak tam dzisiejszy zlocik, frekwencja ?? Coś ciekawego się działo ? zawsze sie cos dzieje fotki beda w odpowiednim dziale :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 jak tam dzisiejszy zlocik, frekwencja ?? Coś ciekawego się działo ? zawsze sie cos dzieje fotki beda w odpowiednim dziale :th: o witam Vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi