PABLO Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Na L4 sa dobre dni Siema ludki Na L4 się siedzi w domu a nie, bo Cię jeszcze sprawdzą tak jak robili u mnie w pracy :gwizdanie:
boseron Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 ja od tygodnia na L4 siedze i jeszcze 10 dni nadrabiam zaległości kinowe i pogrywam na PC [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 16:58_________________________________________________sprawdzić Cie moze ZUS :gwizdanie: ale to trzeba by chyba rok chorować
PABLO Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Jak jesteś ponad miesiąc na L4 to pracodawca może zrobić Ci kontrolę w domu i Cię sprawdzić, u mnie taki jeden w media ściemniał i 4 miesiące był na L4, sprawdzili go i się to źle dla niego skończyło :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 17:02_________________________________________________ Kto pracodawca? Nie ma takiej opcji Jak robisz u jakiegoś "Włodka" to Cię nie sprawdzi
PABLO Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Władek nie Władek nikt mnie nie sprawdzi To uważaj bo jeszcze ten dziadek przyjdzie do Ciebie Cię sprawdzić i Ci zapoda taki mieczem :decayed: "wyciekł urywek z najnowszej części STAR WARS" [br]Dopisany: 02 Marzec 2011, 17:15_________________________________________________ :shocked: :shocked:
Krzysztof Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Czyzbys Jarek oglądał SOS Ziemia Ładniej brzmi "Home" - tak, przypadkiem kiedyś na HBO widziałem i potem jeszcze kilka razy oglądałem... Miazga Niedawno oglądałem i było tam właśnie o LV i Dubaju ; ] Film działa na wyobraźnię szczególnie w 1080p ; ]
FANTOMAS Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Kto pracodawca? Nie ma takiej opcji do 30 dni L4 płaci pracodawca powyżej tego ZUS. Pracodawca ma prawo Cię sprawdzić czy nie symulujesz i jeśli np. masz w zwolnieniu że "chory ma leżeć" a zobaczy cię dżińsikach i hawajskiej koszuli browarkiem w ręku to ma prawo zawiadomić ZUS że "zdrowiejesz" nie zgodnie z zaleceniem lekarza jak chorujesz ponad 30 dni to ZUS przeważnie z bomby wzywa Cię na komisię lekarską lub pojawia się u ciebie jeśli jesteś obłożnie chory bo oni bardzo nie lubią płacić z fudnuszu chorobowego . Moja żona np. była dwa ostanie miechy w czasie ciąży na L4 i wezwali ją na komisię czy czasem nie symuluje tylko nie wiem czego że nie jest w ciąży lekarka na komisij ją przepraszała za to że musiała przyjść i pokazać to co jest oczywiste ale takie są zasady w ZUS w końcu za coś muszą dostawać tą kasę te wszystkie biurwy z ZUS-u a nie tylko za wydawanie odpowiednich formularzy.
jarko Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Czyzbys Jarek oglądał SOS Ziemia Ładniej brzmi "Home" - tak, przypadkiem kiedyś na HBO widziałem i potem jeszcze kilka razy oglądałem... Miazga Niedawno oglądałem i było tam właśnie o LV i Dubaju ; ] Film działa na wyobraźnię szczególnie w 1080p ; ] No dokładnie :naughty:
jarko Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Jarek, odbieraj TF!!!! :gwizdanie: Tak jest
Transitpower Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 mnie tam mogą sprawdzać Byle nie w sobote wieczorem :polew:
FANTOMAS Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Paweł rozbijaj świnkę http://allegro.pl/tapicerka-skorzana-skora-kubelkowe-audi-a5-s5-8t0-i1446004600.html http://allegro.pl/tapicerka-skorzana-audi-a5-s5-s-line-i1442414682.html
Rekomendowane odpowiedzi