Wąski Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Acha No to raczej nie pasują jednak pasują a czym się różnią ?? może ASO zmieniło nr często tak robi a jak chcesz to mogę Ci załatwić ori z aso z dobrej kasie [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 20:57_________________________________________________ Tomku obydwa modele śrub mają te same parametry a jednak jeden jest do Esek i allroada a inne do pozostałych i bądź tu mądry czym się różnią.... Jak mają te same wymiary to niczym się nie różnią chyba że kluczem ale w VAG z tego co widziałem to wszystko jest na 17-ke. Może być też różnica w miseczce styku śruby z felgą ale w to też nie wierzę bo z tym co się spotkałem w audi i VW to wszystkie wyglądają tak samo jesli chodzi o kształ styku śruby z felgą (półkolista nie stożek) jedyne co mi się nasówa to że jest to śruba dwu-częściowa czyli miseczka jest w formie półkolistej podkładki i może to jest róznica między nimi że te mają coś takiego a zwykłe są kute jako całe [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 18:05_________________________________________________wie ktoś do czego jest ten przycisk S-line i ten całkiem po lewej to kokpit A3 sportback-a w AUDI nie ma takich śrub [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 20:58_________________________________________________ No nie chce mi się odsyłać tego.. kurde znalazłem wpis only for S5 Jasna cholera cena u nas w salonie taka sama obu kompletów.204zł. poczekaj do jutra , [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 20:59_________________________________________________ gdyby ktoś planował weekendy z wiekszym wyprzedzeniem to zapraszam http://web.me.com/rmikos/Witryna/Salt_Cup.html OOOO to dużo ludzi będzie [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 20:59_________________________________________________ to czym one sie roznia?na aukcji sa z oznaczeniem PO nie FO. P0 to oznaczenie A3 po 2003^ różnic tylko długością [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 14:57_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1695155,0,1,zegnajcie-mrozy,wiadomosc.html kiedy zakładacie lato ja juz jestem po też mam
pawel1380 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Oba komplety dostepne w tym samym czasie wiec raczej nic nie zmieniali.Zalatwisz za 50%?bo za tyle dostepne na aukcji..
FANTOMAS Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Cuber też już zmienił i oprócz tego maskę zderzak błotnik i jeszcze coś tam coś tam no i oczywiście new lack 3 godziny się pocieszył autkiem
OGr Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Cuber też już zmienił i oprócz tego maskę zderzak błotnik i jeszcze coś tam coś tam no i oczywiście new lack 3 godziny się pocieszył autkiem a co mu się z autem stało ? Panowie, też bym potrzebował nowych śrub ale stożkowych pod felgi OZ'ta. Macie jakieś sprawdzone firmy które robią zabezpieczające ?
Cuber Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 Odebrałem Audice ( zderzak przedni i tylni S-line + chromy założone wokoło szyb ) przed 13-stą , założyłem letnie laczki, wyjechalem z myjki i ok 15-stej kobieta wymusiła pierwszenstwo ;( zderzak i maska do wymiany :wallbash: się k... nacieszylem .............. 2 godziny ;( Samicą powinni zabrac prawo jazdy :evil: ehhh na Policje czekałem 5 godzin jakaś paranoja Mam dość całego zajebanego dnia , idę spać
gruszka Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 http://otomoto.pl/audi-rs4-i-wlasciciel-salon-polska-C17721675.html panowie kumpel sprzedaje gdyby ktos reflektował
pawel1380 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Kolega tak na poważnie z tą ceną czy to żart? Edit f*ck one wysoko stoją... Choć i tak drogo ..
PABLO Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Odebrałem Audice ( zderzak przedni i tylni S-line + chromy założone wokoło szyb ) przed 13-stą , założyłem letnie laczki, wyjechalem z myjki i ok 15-stej kobieta wymusiła pierwszenstwo ;( zderzak i maska do wymiany :wallbash: się k... nacieszylem .............. 2 godziny ;( Samicą powinni zabrac prawo jazdy :evil: ehhh na Policje czekałem 5 godzin jakaś paranoja Mam dość całego zajebanego dnia , idę spać O karwa Cuber , j**any pech :wallbash:
pawel1380 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Zacna jak na B5 http://allegro.pl/audi-rs4-b5-380km-tylko-60tys-km-0-200km-h-17s-i1493180804.html Jest na forum?
grzeg Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Cuber...wspolczuje 2 godziny pojezdzic autem ;( Chyba bym sie poplakal
pawel1380 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Ręcznie składana :gwizdanie: Też to zauważyłem.
gruszka Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Kolega tak na poważnie z tą ceną czy to żart? Edit f*ck one wysoko stoją... Choć i tak drogo .. ciezko o takie niebite, a to od bełta i przynajmniej wiadomo po kim
Rekomendowane odpowiedzi