Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2008 miło było też poznać żonę kolegi to był DIEGO z zoną, stary bywalec :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 ups głupia mina no tak jak się rzadko bywa... ale ja żonę poznałem pierwszy raz,więc jestem usprawiedliwiony.HE :>
Mad_MAX Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Cuberos :notworthy: za mody terazniejsze i przyszle lepsze Naprawde :notworthy:
Diego Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 panowie Dzieki za spocika i do nastepnego :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Dzień dobry wszystkim,zaczynamy nowy tydzień :>
Tytus Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 poniedzialek.... a ja musze wypelniać jakieś pier**** formularze
marcin j Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam Panowie i panie. Cuber skóry do środka zakładasz?Jakie?
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witajcie, Diego jak bedziesz miał chwilke to wrzuć fotki popiolki :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2008, 09:28 _________________________________________________ Cuber skóry do środka zakładasz?Jakie? Jesli sie zdecyduje to coś takiego : fotka wnętrza Waskiego.....
mega13 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Cześć wszystkim. Co za zje.any weekend przynajmniej w moim wydaniu. Ma ktoś pomysła czym zmyć lakier z felgi alu bo ktoś miał w nocy zbyt duzo czasu z którym nie miał co zrobic i teraz mam jedną czerwoną KUR.WA :wallbash: :rant:
Diego Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witajcie, Diego jak bedziesz miał chwilke to wrzuć fotki popiolki :gwizdanie: Bedzie za jakies 3 godziny, w8
mega13 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 ale jaja ,podpadłeś komuś??? Niebardzo bo dopiero będe tam mieszkał, narazie remont więc jeszcze nie zdąrzyłem.
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 ale jaja ,podpadłeś komuś??? Niebardzo bo dopiero będe tam mieszkał, narazie remont więc jeszcze nie zdąrzyłem. Może zaparkowaleś na "zajętym" miejscu?? U nas za pierwszym razem spuszczają powietrze a za drugim tną opone...
Tytus Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 U nas za pierwszym razem spuszczają powietrze a za drugim tną opone.. No to fajnie tam w W-wie macie :gwizdanie:
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 U nas za pierwszym razem spuszczają powietrze a za drugim tną opone.. No to fajnie tam w W-wie macie :gwizdanie: W sumie chyba jednak jeździć z graffiti na felach...
Gość trueogre Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 U nas za pierwszym razem spuszczają powietrze a za drugim tną opone.. No to fajnie tam w W-wie macie :gwizdanie: w wawie wszystko jest fajne......inaczej :polew:
Rekomendowane odpowiedzi