Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to powrót bedzie katastrofa.

:angry::disgust:

no właśnie to samo miałem powiedzieć :confused4:

i pewnie przejazd pod skocznię to też się pójdzie paść

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany na łykend zlotu ma być w Zakopcu pożegnanie Małysza ?

Dokładnie 26-go w sobote będzie pożegnanie Małysza. O ile oczywiście organizatorzy pożegnania dogadają się z zarządcą skoczni. Bo coś wczoraj słyszałem o jakiś problemach i wstydzie z tym związanym...

A tak na marginesie :hi:

Opublikowano

Tak to powrót bedzie katastrofa.

:angry::disgust:

no właśnie to samo miałem powiedzieć :confused4:

i pewnie przejazd pod skocznię to też się pójdzie paść

No właśnie i nie ma co liczyć że się dostaniemy do Zakopanego :thumbdown:

Opublikowano

Takie drapacze mają specjalne systemy żeby sobie radziły ze wstrząsami sejsmicznymi. Film choć efektowny to mnie nie dziwi bo konstrukcyjnie mogą się one w najwyższym punkcie wychylać o nawet kilkanaście metrów :)

Opublikowano

jarko mam Killzone 3 gra wyjebista cała po polsku wraz z lektorem, można na dwóch grać i misje przechodzić :kox:[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 19:50_________________________________________________http://moto.allegro.pl/corvette-po-zbuju-i1487826100.html

Ludzie mają nasrane w głowie :gwizdanie: :polew::decayed:

Opublikowano

:hi: to jest parowa czy nie??

Opublikowano

ch..a zjadlem dwie w domu ide na banie bo nie tknałem voltów od 4 miesiecy. :decayed: :decayed:

:beer1:

Ja też już po kolacji bo czekałem i czekałem czy ktoś się odezwie także lipa, coś ostatnio słabo z organizacją u nas..

Opublikowano

lansssssssss :naughty:

Opublikowano

lansssssssss :naughty:

Nieźle rzeźbi audicę :naughty:

Opublikowano
Opublikowano

za***ista sprawa :good: lepsze od roletek tylko ciekawy jestem jak po naszej zimie będzie to chodzić

Opublikowano

wieczorem przychodzą do Nas znajomi na małe :drunk: zatem na kiełbaski nie dam rady przyjechać

Dzięki za mikrospocika :good:

Przepraszam jeszcze raz że tak niefajnie wyszło :disgust: i obiecuję że następnym razem wszystko pójdzie po naszej myśli :drunk:

Opublikowano

Takie drapacze mają specjalne systemy żeby sobie radziły ze wstrząsami sejsmicznymi. Film choć efektowny to mnie nie dziwi bo konstrukcyjnie mogą się one w najwyższym punkcie wychylać o nawet kilkanaście metrów :)

U Nas 11-piętrowce już dawno by się sypały :rolleyes:

jarko mam Killzone 3 gra wyjebista cała po polsku wraz z lektorem, można na dwóch grać i misje przechodzić :kox:

Grałem w demo i właśnie widziałem że wprowadzili splita. Dwójka nie była tak wciągająca, ale kupiłem i jeszcze nawet nie grałem. Trójka demo jest SUPER :good:

Póki co AC II RZĄDZI :kox:

BTW :siema:

Opublikowano

:hi:

wieczorem przychodzą do Nas znajomi na małe :drunk: zatem na kiełbaski nie dam rady przyjechać

Przepraszam jeszcze raz że tak niefajnie wyszło :disgust: i obiecuję że następnym razem wszystko pójdzie po naszej myśli :drunk:

czyżbyś wrócił do domciu użygany i ujszczany :naughty:

Opublikowano

:hi:

czyżbyś wrócił do domciu użygany i ujszczany :naughty:

Właśnie o to chodzi że przyszedłem nie ujszczany i nie urzygany :disgust: Dlatego poszło nie po myśli :blink: Ale następnym razem będzie lepiej :decayed:

Tak w ogóle :bry:

Opublikowano

Grałem w demo i właśnie widziałem że wprowadzili splita. Dwójka nie była tak wciągająca, ale kupiłem i jeszcze nawet nie grałem. Trójka demo jest SUPER :good:

Póki co AC II RZĄDZI :kox:

jarko tego killzona pożyczyłem od sąsiada bo ma ponad 20 tytułów, on kupił tego killzona 3 za 150zł bo mówił mi że jakiś gość na mogilskiej ma bardzo tanie gry, jak chce jakiś tytuł to dzwoni do niego, wychodzi z grą i mu sprzedaje.

A tak po za tym :bry:

Prawie lato na polu :kox::decayed:

A jutro ma być cieplej :naughty:

Opublikowano

A jutro ma być cieplej :naughty:

Może w końcu się uda nie zmarznąć na pocie :>

Opublikowano

hejka Krakusy :>