norbi3000 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 dzięki Koledzy za spota Transitpower jutro wyślę Ci PW jak się coś dowiem
Transitpower Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 dzięki Koledzy za spota Transitpower jutro wyślę Ci PW jak się coś dowiem Będę ogromnie zobowiązany. Ba, już jestem Dziękuję Ci bardzo
Gość PrZeMiAn Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Dzięki za spota i KFC Przemian miałeś być i co? Uczepiłeś się. Po niedzieli kolejnej będziesz już miał mnie dość
pawel1380 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Kurde Pablo mogłem nagrac Twoj start na telefon :kox: :decayed:
PABLO Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Dzięki panowie za spota było tym razem mega hahaha I wy***ałem nawet A5 3.0 TDI zrobioną na ok 300KM na dwóch pierwszych biegach Kurde Pablo mogłem nagrac Twoj start na telefon :kox: :decayed: Trzeba było [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 23:23_________________________________________________ wieczorową porą postaram się pojawić za tydzień o ile ktoś w ogóle będzie No pewnie że ktoś będzie Zlot kończy się ok 14-stej więc czysto teoretycznie na 19-stą można dojechać na spota. Choć z drugiej strony rozumiem że trzeba będzie ciężkiego kaca leczyć Myślę że jak będziemy na sile to podjedziemy na spota
pawel1380 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Pablo tak wystartował jakby go pocisk gonił... Patrze co sie dzieje i Pabla koła juz sie krecą a ja podziwiam ..potem patrze torowisko no to szkoda zawieszenia powolutku a Pablo ogień z d*py ,potem juz lepiej no to nacisnąłem gaz...Dobre to było
PABLO Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Pablo tak wystartował jakby go pocisk gonił... Patrze co sie dzieje i Pabla koła juz sie krecą a ja podziwiam ..potem patrze torowisko no to szkoda zawieszenia powolutku a Pablo ogień z d*py ,potem juz lepiej no to nacisnąłem gaz...Dobre to było Po tym torowisku codziennie prawie jeżdżę i można śmiało po nim szybciej jechać, nie ma tragedii Ale nie gadaj bo nawet mój stary parch dobrze cisnął Dobre było jak wjechałeś na wiadukt i myślę gdzie on jedzie na moje osiedle
pawel1380 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 No poszedł pełną fabryką to fakt :decayed: :kox:
PABLO Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 No poszedł pełną fabryką to fakt :decayed: :kox: Ciekawe ile tam zostało tych koników
grzeg Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Dzieki panowie za spotkanie. Przejazd do kfc jak zwykle na lajcie i zgodnie z przepisami No i frekwencja coraz lepsza.
pawel1380 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Pablo tak wystartował jakby go pocisk gonił... Patrze co sie dzieje i Pabla koła juz sie krecą a ja podziwiam ..potem patrze torowisko no to szkoda zawieszenia powolutku a Pablo ogień z d*py ,potem juz lepiej no to nacisnąłem gaz...Dobre to było Po tym torowisku codziennie prawie jeżdżę i można śmiało po nim szybciej jechać, nie ma tragedii Ale nie gadaj bo nawet mój stary parch dobrze cisnął Dobre było jak wjechałeś na wiadukt i myślę gdzie on jedzie na moje osiedle No mozna ale na zerwanej przyczepnosci przez torowisko to zawieszenie troche dostaje po pupie
PABLO Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Dzieki panowie za spotkanie. Przejazd do kfc jak zwykle na lajcie i zgodnie z przepisami No i frekwencja coraz lepsza. Myślę że będzie teraz coraz lepsza bo się robi ciepło (niektóre miśki śpią w zimie ) no i godzina 19:00 większości powinna spasować [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 00:33_________________________________________________ No mozna ale na zerwanej przyczepnosci przez torowisko to zawieszenie troche dostaje po pupie Poczekaj Paweł jak będzie cieplej to się będziemy w większości zjeżdżać na Bora Komorowskiego we Czwartki lub zakopianka carrefour
grzeg Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Poczekaj Paweł jak będzie cieplej to się będziemy w większości zjeżdżać na Bora Komorowskiego we Czwartki lub zakopianka carrefour Albo na Lipskiej. Zajebsty asfalt tam polozyli. Nic tylko tam smigac.
PABLO Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Poczekaj Paweł jak będzie cieplej to się będziemy w większości zjeżdżać na Bora Komorowskiego we Czwartki lub zakopianka carrefour Albo na Lipskiej. Zajebsty asfalt tam polozyli. Nic tylko tam smigac. Tamtędy śmigaliśmy kiedyś ze spotów na rybitwy i dobra też jest prosta
FANTOMAS Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Karol nie zapomnij wyprać spodni przed BT
grzeg Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Karol nie zapomnij wyprać spodni przed BT I wypastowac butow
Rekomendowane odpowiedzi