Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być moze jesli kokpit był by czarny , ogólnie jesli srodek był by ciemny to wrażenie pewnie by było inne :decayed:

3b2d4a61b26378af.jpg

df86043a60115d13.jpg

a7bc432a1ef91a22.jpg

1f70466202462885.jpg[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2008, 00:41 _________________________________________________fele do zmiany zawiecha troszke niżej..... heheh ogolnie inny kolor :polew:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No własnie, miałem mówić ze lepiej czarny kolor :D

Ale ogólnie w środku niezły wypasik.

Cuber ile ten pazdzioch waży i jak sie prowadzi?

Opublikowano

prowadzi sie bardzo fajnie to mu musze przynzac ale tak jak pisałem nie powalił mnie na kolana.....

waga hmmm myślałem ze lzejszy bo coś mi nie gra z tą wagą ze aż 2100 kg :mysli:

http://www.moto-portal.pl/glowna/Techniczne/Audi/A6/

Opublikowano

kolor środka jakiś emerytowaty, - brak skór, a jest navi, a i ferlga troche mała

Opublikowano

Witam,niezła tylko silniczek słabiutki.Myślę że jak zrobi kilka zmian będzie OK, pierwsze to fele :th:

Opublikowano
:hi: kto dziś pomykał pod tandetą tak o 8.10 srebnym avantem b6 na klubowych rameczkach ? Nie znam kolegi, albo dawno nie był na spocie albo w zeszłą niedzielę był pierwszy raz, ale skąd rameczki ??
Opublikowano

:hi: kto dziś pomykał pod tandetą tak o 8.10 srebnym avantem b6 na klubowych rameczkach ? Nie znam kolegi, albo dawno nie był na spocie albo w zeszłą niedzielę był pierwszy raz, ale skąd rameczki ??

jak taka sama jak Twoja to byc moze ze to DIEGO :decayed: był ostatnio na spocie :th:

Opublikowano

jak taka sama jak Twoja to byc moze ze to DIEGO :decayed: był ostatnio na spocie :th:

no zapamiętałem numery, a ty masz fotki z ostatniego spotu, łatwo sprawdzić :naughty:
Opublikowano

no racja Diego nie ma ramek klubowych na tylniej klapie napewno bo przygladalem sie własnie fotkom :th: a wiec kto to ?

Opublikowano

Witam,

Diego ma naklejkę klubową na klapie tylnej, kilka stron temu chwalił się że nakleił, ale o ramkach nic nie pisał.

Opublikowano

To kto to był :mysli: :mysli: :mysli:

ale napewno to było B6 :decayed: ja kiedyś widzialem własnie B6 na ramkach ale po jakims czasie stwierdziłem ze mi sie zdawało....

Opublikowano

ale napewno to było B6 :decayed: ja kiedyś widzialem własnie B6 na ramkach ale po jakims czasie stwierdziłem ze mi sie zdawało....

Grześ, stałem za nim w korku chyba z 7 minut to raz, dwa za kogo ty mnie bierzesz że próbujesz mi wmówić że nie odróżniam b5 od b6 ?? No po tobie się tego nie spodziewałem :gwizdanie:

B6, avant srebny, diesel, ramki klubowe, dokładki czarne, numery KR.....AH

Opublikowano

Grześ, stałem za nim w korku chyba z 7 minut to raz, dwa za kogo ty mnie bierzesz że próbujesz mi wmówić że nie odróżniam b5 od b6 ?? No po tobie się tego nie spodziewałem :gwizdanie:

A ja mam na to pewną teorię kto to mógł być... Wystarczy kilka dni posiedzieć na różnych wątkach, a wówczas się okaże że Nas z grodu Kraka jest dwa razy tylu niż Nam się wydawało... Często są to osoby, które nigdy nie były na spocie, a przygodę z forum zaczynają od działu "promocje, gadżety". Taka ma teoria :mysli:

Opublikowano

przeciez sobie jaja robie :polew:

wiem ze tak jest, jest bardzo dużo osób który "nie maja odwagi : przyjechac na spota :gwizdanie:

Opublikowano

na pewno nie ja.ja jadę ok 8 45 i kolor nie ten :polew:

Opublikowano

no to może spotkam jeszcze jutro kolegę to go zatrzymam i zapytam o nicka :polew: :polew:

Opublikowano

no to może spotkam jeszcze jutro kolegę to go zatrzymam i zapytam o nicka :polew: :polew:

Ale jak go zatrzymasz i zapytasz to będziemy wiedzieć i o czym będziemy tutaj później robić :spam:

:naughty: