Wąski Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 sorry faktycznie B8 ;-) i faktycznie w dobrej cenie a ja chcę połowę z tego co prawda nie ta firma ale też [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 18:58_________________________________________________ słyszeli czym sie kończą spółki :gwizdanie: http://polskalokalna.pl/wiadomosci/malopolskie/krakow/news/znaleziono-zwloki-dwoch-mezczyzn,1623456,3320 jaskółki już dawno o tym mówiły
gruszka Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 sorry faktycznie B8 ;-) i faktycznie w dobrej cenie a ja chcę połowę z tego co prawda nie ta firma ale też [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 18:58_________________________________________________ słyszeli czym sie kończą spółki :gwizdanie: http://polskalokalna.pl/wiadomosci/malopolskie/krakow/news/znaleziono-zwloki-dwoch-mezczyzn,1623456,3320 jaskółki już dawno o tym mówiły ja nie narzekam, a dziekowalem za sprezyny
KERCZI Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Małżeństwo, nowy dom... piękna łazienka z wieloma lustrami. On poszedł zaprosić na parapetówkę, a ona naga zaczęła tańczyć w łazience patrząc na swoje piękne ciało. Zrobiła szpagat i się przyssała! Mąż wraca, patrzy, łapie pod pachy, próbuje podnieść... nic! Dzwoni po majstra. Ten patrzy i mówi: - Panie, trzeba kuć! - Co Pan, k***a? Gres z Włoch za 4 tys. euro! - Jest inna metoda, ale może się nie spodobać... - Panie, wszystko ale nie gres... Master ślini palce, łapie ją za sutki i zaczyna delikatnie kręcić... - Co Pan, k***a odpie**ala? - pyta mąż - Panie... podnieci się, puści soki, przesuniemy do kuchni i oderwie się z linoleum...
Cuber Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jarko to co z grillem ? Bedzie na Niedziele ? u f*ck! wlasnie zobaczyłem że w Niedziele o 14-45 jest mecz ;(
jarko Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ja mam mecz o 15.00 :gwizdanie: I to szlagier... Ale grill'a oczywiście mogę załatwić.
Cuber Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 jakas kielbacha?? mi tez przywieź
KERCZI Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 powaznie chcecie?? Bo ja chyba sie przejade...
Wąski Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 powaznie chcecie?? Bo ja chyba sie przejade... dawaj
boseron Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 dowcip pierwsza klasa Cuber tez mnie szlak trafia ze MU-Chelsa oglądan na necie
Cuber Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Cuber tez mnie szlak trafia ze MU-Chelsa oglądan na necie trafilem na transmisje z Hiszpani i powiem Ci że wole ich słuchac niż Naszych komentatorów heheheh Wazne ze MU wygrał i przeszedł dalej
Transitpower Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 No to mamy półfinał Real - Barcelona i Schalke - Manchester
PABLO Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Cuber tez mnie szlak trafia ze MU-Chelsa oglądan na necie trafilem na transmisje z Hiszpani i powiem Ci że wole ich słuchac niż Naszych komentatorów heheheh Wazne ze MU wygrał i przeszedł dalej Ryan Giggs dał radę
Rekomendowane odpowiedzi